Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '11

 
Kategori
İnançlar
 

Saat sağ el kuralına göre dönmelidir.

Saat sağ el kuralına göre dönmelidir.
 

Akıllı Saat


Zaman nedir, en kısa IQ testi, Akıllı Saat. 

Bakınız: http://www.ClockFool.com

Allah'ın varlığına inanmayan kişiler için naçizane küçük bir ispat yapmak isterim. 

1) Kurana göre sağ soldan üstündür. Bu çok ACAYİP bir iddiadır, çünkü çoğu kimse "sağ mı üstündür, sol mu" deyince apışıp kalır, "nasıl yani, ne farkları var ki" felan der, cevap veremez. Fakat Allah veriyor; inananlara ve şükredenlere ashabul-meymene (sağın ashabı), diğerlerine ashabul-meşeme (solun ashabı) diyor. 

2) Karaların yaklaşık yüzde yetmişbeşi Kuzey yarım kürededir. İnsanların da yaklaşık yüzde yetmişbeşi Kuzey yarım kürededir. (Kabe de kuzey yarım kürededir.) Demek ki Dünyanın üst tarafı Kuzey'dir. 

3) Dünya'nın üst tarafı Kuzey ise, yani haritalardaki gibi, demek ki Dünya Batı'dan Doğuya doğru dönmektedir. Yani SAĞ EL kuralına göre dönmektedir.

Sağ el kuralını bilirsiniz; dönme yönünü sağ elin başparmak hariç diğer dört parmakla gösterirsiniz, başparmak ta yukarıyı gösterir. (Mesela tornavidayı döndürürken olan şey gibi.) Yani Erbakan Hoca'nın sembolü var ya, sağ yumruk sıkılı, başparmak havada. Yani OKEY, yani EVET, yani Allah var, yani SAĞ EL.

Kuran 39/67 "Allah'ı, kadrine/şanına yaraşır şekilde tanıyamadılar. Oysaki kıyamet günü, yeryüzü tamamen O'nun avucudur/avucundadır; gökler de O'nun sağ elinde dürülmüş haldedir. Şanı yücedir O'nun; arınmıştır onların ortak koştuklarından."

"Es semavatu matviyyatun bi yeminih" deniliyor, yani "Gökler de O'nun sağ elinde dürülmüş haldedir" demek.

Sol mu, sağ mı? Yok mu, var mı? 

Cevap? Sağ! Yani Allah var! Yani Sağ elle yapılan Erbakan Hoca işareti! Yani OK. Yani EVET. Yani Dünya sağ el kuralına göre dönüyor, siz isteseniz de istemeseniz de bu böyle. YES.

Kabe'de de müminler SAĞ EL KURALINA GÖRE dönerler, Allah vardır ve birdir diye şehadet ederler.

SAĞ EL kuralı, Allah'ın varlığını ispatlar.

Bu ispat Veysel Perü'ye aittir. 

Bunu anlamadıysanız size küçük bir IQ testi yapmam gerekecek.
EN KISA IQ TESTİ (TURKISH):
1. BIRINI SEC:
A) SAG
B) SOL
2. BIRINI SEC:
A) 1
B) 0
3. BIRINI SEC:
A) 1 SAĞDADIR
B) 0 SOLDA DEĞİLDİR

Testten IQ'nuzun kaç çıktığını merak ediyorsanız VeyselicNumbers.com'a bir göz atın (tepesinde İngilizce/Tükçe seçeneği mevcuttur.) 

Burada söylemek gerekirse, yanıtlarınız AAA ise IQ=1, değilse IQ=0 dır.

(Yani 1 sağdadır, sıfır soldadır. Yani .I yani 01, yani VeyselicNumbers)

Bir not:
Zamanın sırrı nedir?

Bir kutsi hadis:
"Ademoğlu, 'yazıklar olsun dehre (zamana)' demesin. Çünkü ben, evet ben dehrim. Geceyi ve gündüzü ben gönderiyorum. Dilediğim zaman onların ikisini de tutarım." (Buhari Tefsir: 45/1, Tevhid: 35, Edep: 101, Müslim Elfaz: 1-2, 5-6, Ebu Davud Edep: 169, Ahmed: 5/299, 311)

Zamanın sırrını söylüyorum; Allah'ı göstermesidir. Bunun için; SAAT YÖNÜNÜ KİM İCAT ETTİYSE YANLIŞ YAPMIŞTIR. Saat yönü, yani zamanın yönü SAĞ EL KURALINA GÖRE OLMALIDIR. Yani şimdiki saat yönünün tam tersine dönmelidir. Zaman Allah'ın varlığını birliğini gösterir. SAAT yönü de SAĞ el kuralını, yani ALLAH'ın var olduğunu gösterir. "CLOCKWISE dedikleri şey aslında CLOCKDUMB'dır" (Veysel Perü). WISE CLOCK, sağ el kuralına göre dönen clock'tur.

Yani saat te sağ el kuralına göre döner, ve "Zaman, ALLAH vardır der"!

Bu ispat Veysel Perü'ye aittir. CopyRight VeyselicNumbers.com 

http://www.ClockFool.com 

http://www.VeyselicNumbers.com 

 
Toplam blog
: 4
: 840
Kayıt tarihi
: 14.06.11
 
 

1969 Sivas doğumluyum. ODTU Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. 2 oğlum var...