Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Saba Tümer ölümden döndü!

Saba Tümer ölümden döndü!
 

Şen kahkahanız, hayat dolu olmanız, seviyeli davranışlarınız, bilginiz, gibi daha pek çok yeteneğiniz de olsa trafik canavarı af etmiyor.

Saba Tümerin içinde bulunduğu otomabile yandan çarpan bir kamyon. Canlı yayına giden sunucunun nerde ise hayatına mal oluyordu. Geceyi hastanede geçirecek olan Saba Tümer için kesin teşhis bu gün konacak.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1150930&Date=16.10.2009&b=Saba%20Tumer%20olumden%20dondu&KategoriID=17

Haberin detayını yukarıdaki linke tıklıyarak gazetemizde okuyabilirsiniz. Kimdir Saba Tümer?

İzmir'de özel bir liseden mezun olduktan sonra ikinci tercihi olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazandı. Üniversitede okurken akrabası Nuri Çolakoğlu, Shov Tv.'yi kurmakla meşguldü ve kendisine asistanlık teklif etti fakat Saba Tümer, bu teklifi annesinin izin vermeyişi sebebiyle reddetmek zorunda kaldı. Bitirdikten sonra 6 ay SKY Tv.'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Annesinin vefatı üzerine derslere bir süre ara verdi. Sonrasında o zamanın ünlü spikeri Gülgün Feyman'dan diksiyon dersleri almak üzere İstanbul'a gitti fakat Gülgün Feyman kendisine ders vermeyi reddedince emekli TRTspikeri Günay Oğuz'dan ders almaya başladı. Altı ay da Ege TV'de çalışıp sonrasında 4, 5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre Nstyle adlı dergide yazılar yazdı.

Shov Tv. de dış haberler sorumlusu, SKYTÜRK de “Ne var ne yok” isimli program ile kendi programını yapmaya başladı.

Daha sonra Shov Tv. de Saba Tümer ile bugece ile başlayan yeni nesil program sunuculuğu, Haber Türkde devam etti. Şimdi aynı program ile CNN de.

Cuma, 16/10/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..