Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Temmuz '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç dökülmesi için doktor tavsiyesi

Saç dökülmesi için doktor tavsiyesi
 

Saç Dökülmesi birçok erkek için büyük bir problem. Hatta az da olsa bazı kadınlar için de. Bu yüzden saç dökülmesi için doktor tavsiyesi önemli.
 
Saç dökülmesinin 2 ana nedeni vardır. Bunlardan biri genetik nedenler yani aileden gelen genetik ile alakalı ve tedavisi olmayan, bir diğeri ise stres tir. Stres insanın yaşam şartlarıyla alakalıdır. Çok stresli işlerde ve hayatını stresli yaşayan kişilerde kellik sorunu ortaya çıkar. Geriye kalan nedenler den dolayı saç dökülmeleri ya geçici dökülme yada bu iki anan neden yanında çok ama çok küçük etkiye sahip nedenlerdir.
 
Saç dökülmesinde doktor tavsiyeleri sadece stres ve geçici dökülmeler için uygun olur. Yani doktor hamilelik döneminde olan bir kadına doktor tavsiyelerde bulunabilir. Veya kanser hastaları veya hormonel ilaçlar kullanan bir hasta için doktor tavsiyeleri geçerli olabilir. Fakat her iki durumda da doktorun tavsiye ettiği çözümler geçici veya tedavi amaçlı olmayacaktır.
Saç dökülmesinden doktorun yapabileceği en iyi çözüm saç ekimi ile mümkün olur. Şu an piyasada bulunan ilaçlar saç çıkartan veya sağlıklı yapan gibi sloganlarla piyasada dolaşan ilaçlar içinde bu işi kesin çözen bir ilaca rastlamadım. Genelde geçici veya kapatıcı çözümler olarak karşımıza çıktılar.
 
Saç dökülmesine bir doktor olarak kesin çözümüm saç ekimi veya saç sıklaştırma ekimleri olduğunu düşünüyorum. Saç ekimi hem kalıcı bir çözüm hemde en doğalıdır. Saç dökülmelerinde kullanılan bu iki yöntem hakkında bilgi için aşağıda ki bağlantıları tıklayabilirsiniz.
 
Saç Sıklaştırma
 
Saç Ekimi
 
Bu iki yöntem dışında kalıcı ve bir doktor olarak yüzümü kara çıkarmayacak herhangi bir uygulama ile karşılaşmadım. Saç ekim ameliyatları ile kısa süre içinde kendi ve kalıcı saçlarınıza kavuşabilirsiniz. Saç dökülmesinin bir çözümü olmadığı gibi tedavisi de bir doktor olarak sadece saç ekimidir.
 
Op Dr Ali mezdeği
http://www.sacekimmerkezi.com
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..