Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Nisan '10

     
    Kategori
    Estetik / Güzellik
     

    Saç ekim portalı

    Erkeklerde saç dökülmesi ve saç ekimi
    Kadınlar veya erkekler bedenlerinin en önemli aksesuarlarından olan saçlarıyla ilgili az ya da çok sıkıntı yaşamaktadırlar. Bu sorun kimi için az bir önem arz etmezken kimi için çözümlenemez sorun yumağı haline gelmektedir.Saçsızlık ciddi bir sağlık sorunundan ziyade estetik bir kaygıdır. Tecrübeli ve yeterli donanıma sahip bir uzman bir ekip tarafından yapıldığında saç ekimi tatmin edici sonuçlar verebilir.

    Özellikle günümüzde saçsızlık problemi (kellik) yaşının çok çok aşağılara indiği ve fiziksel, ruhsal çöküntülere neden olduğu sıklıkla gözlemlenmektedir. Saç dökülmesinin ilk başlangıcında tavsiye veya çevreden duyduklarınıza göre ilaç, losyon veya şampuan gibi ürünler kullanarak zaman kaybetmek yerine, uzman bir doktora giderek dökülmenin bilimsel sonucuna göre tedavi olmak daha ileri seviye saç sorunlarını önleyebilir.

    Yeryüzünde insanlık tarihi boyunca saçsızlığın tedavisi için pek çok araştırma ve incelemeler yapılmış fakat yok olan kıl kökünü yeniden üretmek mümkün olmamıştır. Günümüzde teknoloji ve bilimin paylaşılarak ilerlemesi sayesinde saç, sakal , bıyık ve kaş eksikliği sorunlarına kalıcı çözüm olarak kıl kökü transplantasyonu gerçekleştirilmektedir.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 448
    Kayıt tarihi
    : 04.04.10
     
     

    Basın yayın yüksek okulu mezunuyum. 35 yaşındayım. Özel bir şirkette yönetici sekreteri olarak ça..