Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Saç Ekimi Fiyatı nasıl belirlenir

Saç Ekimi Fiyatı nasıl belirlenir
 

Saç ekimi fiyatları kliniğimize gelen soruların en başında geliyor. Muhtemelen bütün saç ekimi merkezleri için de bu geçerlidir. Her işte olduğu gibi ilk başta o işin fiyatını öğrenmek isteriz. Saç ekimi ücretleri ninde bir belirlenme prensibi vardır.

Saç ekimi işlemi aslında kendi vücudunuzdan alınan köklerin gene saçsız bölgeye yani kendi vücudunuza eklenmesi olayıdır. Bu yüzden eken ekip veya doktor, bu işin ücretini belirlerken hastane ücretini ve kullanılan malzemenin dışında kalan kısmı kendi işçilik ücreti olarak belirler.  Saç ekimi ücreti şu şekilde belirlenir ;

Madem ki bu işte ücreti belirleyen en önemli faktör işçilik  tabiki de kafaya ne kadar saç ekileceği üzerinde ne kadar çalışacağı da saç ekimi fiyatının belirlenmesinde en önemli faktördür. Saç ekimi yapılacak kişinin saç açıklığı eğer çok fazla değilse mesela bin kök ekimle açık kapanacaksa bu işle çok daha ucuz olur. Fakar kişinin kafasında ki açıklık büyük ise atıyorum 5 bin kök ekilecekse tabiki fiyat ayrı belirlenir.

Sonuç olarak saç ekimi fiyatları belirlenirken saçınızdaki açıklık yani kel bölgenin yoğunluğu çok önemlidir. Saçtaki kellik oları direk olarak ücretle doğru orantılıdır. Bu yüzden saç ekimi ücreti ne kadar diye soran hastalarımıza bizde kafanızdaki açıklık yani kel bölge ne kadar diye soruyoruz.

Op Dr Ali Mezdeği

Telefon   : 00 212 241 3 241
 Web          :http://www.sacekimmerkezi.com
 Cep Tel   : 00 533 552 4353
 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..