Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç ekimi fiyatları nasıl belirlenmeli?

Saç ekimi fiyatları nasıl belirlenmeli?
 

Saç ektirme fiyatları tüm hastaların ilk olarak sordukları ve ilk merak ettikleri sorudur. Saç ektirme fiyatına göre insanlar saç nakli işlemini yaptırmaya karar verdiklerini biliyoruz.

İnternet üzerinden saç ekimi fiyatını net olarak veremesek de, saç ekimi fiyatımızı ve sizin saç ektirme maliyetinizin ne kadara geldiğini öğrenmeniz için bazı yollar sunuyoruz. Saç ektirme fiyatı her hasta için aynı olmayabilir. Bazı hastaların saçlarında ki dökülme oldukça fazla bazılar için ise daha az. Saç ektirme fiyatı hastaya ne kadar saç kökü ekileceğine göre belirlenir. Bu rakama göre de seanslara ayrılması gerekiyor ise seanslara ayrılarak saç ektirme işlemi planlanır.

Fiyat alabilmeniz için İnternet üzerinden saçınızda ki açıklık belli olacak şekilde fotoğraflarınız bize gönderirseniz eğer, saç ekimi için ne kadar saç nakli yapılacağına ve kaç seansta bu işlemin gerçekleşeceğine ve en merak edilen bu için ücretini ortalama olarak öğrenebilirsiniz. Saç ektirme fiyatı ne kadar saç kökü nakil edileceği ile doğru orantılıdır.

Bir diğer yol ise, ki bu yol bizim için en net yoldur oda kliniğimize gelerek saç muayenesi olmanızdır. Muayene sonrasında ne kadar saç nakli yapılacağı kesinlikle belli olacaktır. Böylece, saç ekimi hakkında da kafanıza takılan tüm soruları da doktorumuzla paylaşabilirsiniz. Aklınızdaki soruların net cevabını ancak yüz yüze görüşme ile yapabilirsiniz.

Op Dr Ali Mezdeği

 

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..