Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç ekimi kaç para?

Saç ekimi kaç para?
 

Saç Ekimi Kaç Para ? Bu soru İnternet ortamında çok fazla aranan bir arama sorgusu olduğu için konu hakkında biraz da olsa açıklama yapmaya çalışacağım. Saç ekiminin ücreti bir araba ne kadar sorusu gibi genel bir sorudur.

Saç ekim ücretleri genelde değişkenlik gösterir. Bunun en bariz nedeni ise, herkese aynı miktarda saç ekimi yapılmadığıdır. Doğal olarak saç ekimi ücretleri ekilen kök başına fiyatlandırıldığını düşünürsek, hastadan hastaya saç ekimi ücretleri değişkenlik gösterir. Peki anladım ama bunun bir birim fiyatı yok mu diyeler için ise şunları söyleyebilirim ; Tabi ki var. Ekilen kök başına bir maliyet ortalama 0,50 tl ile 5 dolar arasında değişiyor. Bu birim fiyatın maliyetini de klinikler veya doktorlar kendileri belirliyorlar. Tamamen özgürler ve istedikleri fiyatı veriyorlar.

Tabi ki fiyatı etkilen daha birçok etken var. Bunlardan bir diğeri hastane seçimi. Diyeceksiniz ki hastane seçiminin neyi fiyatı etkiliyor. Bazı hastalar ameliyatlarını standartların üstünde olan a plus hastanelerde yaptırmak istiyorlar. Kalitesine ve konforuna düşkün hastalarımız tercih edebiliyor. Sağlık açısından kendilerini de belki daha güvende hissediyorlar. Bazı hastalarımız için yapılacak olan ortalama 6- 7 saatlik bir operasyonun nerede yapıldığının bir önemi yok. Tabi bu tercihler ekstra olarak karşımıza çıkıyor.

Ameliyat nerede yapılıyor olursa olsun ekip aynıdır. Çıkacak işçiliğin nerede yapıldığının bir önemi yok aslına bu da hastalarımızdan gelen yoğun sorulardan. Kaliteyi etkilemez. Fakat dediğim gibi bazı hastalarımızın özel hastane seçimleri olabiliyor ve bunda saç ekiminin fiyatını etkiliyor.

Kısacası İnternet e yazılan Saç Ekimi Kaç Para ? sorusunun cevabı biraz karışık. :) En sağlıklı fiyat almanın bizce iki yolu var. Birincisi İnternet Sayfamız üzerinden kellik sorunu yaşadığınız bölgenin fotoğraflarını bize göndererek fiyat bilgisi almak, bir diğeri ise kliniğimize gelerek ücretsiz muayene olmak. Bizce en sağlıklı fiyat ve bilgi almanın yolu kliniğimize gelmek. Sadece fiyat değil, saç ekimi hakkında detayları korkularınızı sorularınızın cevaplarını en net bir şekilde klinikte bulabilirsiniz. Unutmayın saç ekimi ciddi bir iştir. Ciddi bir ekip tarafından profesyonel bir şekilde yapılması şarttır.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..