Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Saç Ekimi Operasyonun ücreti nedir?

Saç ekimi operasyonu artık her ay binlerce kişi tarafından tercih edilmektedir. Bunun nedenleri arasında yeni tekniklerin ortaya çıkması ve eskiden çim adam olarak tabir edilen sonuçların yerini artık doğal sonuçların almasıyla birlikte ucuzlayan fiyatlar bulunuyor. 

Peki saç ekimi ne kadardır? Günümüzde en çok tercih edilen FUE saç ekimi operasyonunun ücreti klinikten kliniğe değişiklik göstermektedir. Bazı klinikler ekilen greft başına ücret alırken, bazıları da donor bölgeden (başın arka kısmı) çıkabilecek tüm greftleri alıp maksimum greft adı altında sabir bir ücret almaktadırlar. Saç ekimini plastik cerrahlar, dermatologlar veya trichologist denilen saç ekimi uzmanları yapmaktadır ve fiyat kimin yaptığına göre değişiklik göstermektedir. Elbette plastik cerrah ve doktorların yaptığı operasyonların ücreti doktor olmayanların yaptığı operasyona göre daha pahalı olmaktadır. 

Operasyonun ne kadar tutacağına gelirsek, greft başına 1 liradan başlayıp 6 liraya kadar çıkabilmektedir. Ortalama bir operasyonun 2500-3000 greft civarı tutacağı düşünülürse 2500 liradan 18000 liraya kadar bir maliyet çıkabilmektedir. 

 

 
Toplam blog
: 3
: 579
Kayıt tarihi
: 23.06.14
 
 

Sayfamda turizm ve özellikle de sağlık turizmi üzerine yazılar yazacak ve bu alandaki bilgi ve de..