Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '13

 
Kategori
Sağlık
 

Saç ekimini hangi doktor yapar?

Saç ekimini hangi doktor yapar?
 

Saç ekimi cerrahi bir işlem olmasıyla birlikte basit görünse de anestezi bir operasyondur. Bu sebeple sadece cerrah hekim olanlar saç ekimi yapabilirler.

Saç ekimini yapan uzmanın kesinlikle alanında iyi olması kaliteli saç ekimi yapılmasında büyük rol oynar. Saç ekimi yapan kurumunda son derece deneyimli titiz çalışan ruhsatı olan bir kurum olması gereklidir. Bilgi birikimi deneyimi yüksek olanların saç ekimini yapması gereklidir. Saç ekimi cilt kısmında yapılan bir operasyondur bu sebeple saç ekimi yapan uzmanın plastik cerrah olması hem kaliteli hem doğru ayrıca estetik saç ekimi yapılmasına faydası olur. Saç ekimi merkezlerinde çok dikkatle uzman kontrolü yapmalısınız saç ekimi yapan doktorların tamamı plastik cerrah değildir günümüzde diş doktorları, ortopedistler, genel cerrahlar, gibi birçok estetikle ilgisi olamayan branşların doktorları da saç ekimi yapmaktadır. Saç ekimi merkezlerinde birçok konuda dikkatli olmak gereklidir sadece doktorluk belgesiyle saç ekimini hiçbir doktor yapamaz saç ekimi yapabilmesi için devletin koymuş olduğu kurallar içinde saç ekimi eğitimi alıp yapabilir belgesi olması gereklidir.

Bu durum sizi yanıltmasın her doktor olan saç ekimi yapamaz siz sadece doktorluk uzman doktor belgesi gördüğünüzde saç ekimi yapabilir diye düşünmeyin saç ekimi yapması için uzmanın da başka bir belgesi olması gereklidir. En iyi saç ekimi yapacak olan doktor branşı plastik cerrahındır. Kesinlikle başka doktorlara saç ekimi yaptırmayın plastik cerrahlar estetik açıdan da deneyim açısından da size en doğru saç ekimini yapabilirler. Saç ekiminde uzmanlaşmış son derece deneyimli uzman olan plastik cerrahlar sizi son derece memnun eder ve deneyimli saç ekimi merkezleriyle çalışmanız da size kalite güven konusunda büyük hizmet sağlar. Bazı saç ekimi merkezlerinde yapılan eksiklikler kişinin saç ekimi kalitesine de etki eder son derece önemli olan bir bütün olarak saç ekimi yapılmalı saç ekimi merkezinde çalışan her bireyin görevini en iyi şekilde yapması ve hiçbir şeyi baştansavma yapılmaması lazımdır. Saç ekimi merkezleri de saç ekimi yapılabilir belgesine sahip olmalı ve merdiven altı tabir edilen yerlerden saç ekimi yaptırmamalıdır.

Op Dr Ali Mezdeği
http://esteportsacekimi.com/

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..