Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saç sıklaştırma yöntemleri

Saç sıklaştırma yöntemleri
 

Saç ekimi ameliyatları sadece kafada ki kel olan bölgelere saç ekilmesi olarak düşünmeyin. Saçlarında seyreklik olan hastalar için saç sıklaştırma ameliyatı yapılabilir. Bu saç sıklaştırma yöntemi ile saçlar daha dolgun görünebilir.

Saç sıklaştırma yöntemi kesinlikle fue saç ekimi yöntemidir. Fue yöntemi kullanarak saç sıkılaştırma yapılabilir. (Fue saç ekimi hakkında detaylı bilgi için “Fue saç ekimi” sayfamıza bakınız.) Saç sıklatırmak için kullanılan mikro motor uçları çok ince olmalıdır. Bunun nedeni daha hassas çalışma gereksinimindendir. Ayrıca saç yönüne ev dolgunluk oranı iyi hesaplanması yani analiz edilmelidir.


Saç sıklaştırma herkes için yapılabilir mi ?


Saç sıklaştırma için yapılan saç ekimi işlemi, her saç tipine uygulanabilir. Saç derisinde sorunlar olan hastalar için ön bir tedavi gereksinimi olsa da bu çözülebilir ve saç sıkılaştırma yapılabilir. Saç sıklaştırma yapan doktor, ekime normal bir saç ekimi gibi bakamaz. gelişigüzel bir ekim yapmaz. Kafada ki eksik yerleri ne kadar daha ek saç kökü yerleştirilmesi, ameliyat ön analizinden geçer. 


Saç sıklaştırma zararlı mıdır ?


Saç sıklaştırma operasyonu kesinlikle sağlığa bir zararı yoktur. Önemli olan operasyonu yapacak olan ekibin bu işte tecrübesidir. Güvenilir ellerde saçlarınızın eksik yerleri estetik açıdan sırıtmayacak şekilde ekilebilir. Saç kökleri genelde ense bölgesinden alınır. Bunun nedeni ise de çok açıktır. Dökülmemeye kodlanan saç kökleri yalnızca ense bölgesinde bulunur.
Op Dr Ali Mezdeği
Web : http://www.sacekimmerkezi.com
Tel : 0212 241 3 241

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..