Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Sadece 15 dakikanızı ayırarak seksi dudaklara kavuşmak mümkün

Sadece 15 dakikanızı ayırarak seksi dudaklara kavuşmak mümkün
 

Birçok kadının hayali etkileyici kırmızı bir ruj sürmek. Fakat çoğu kadın ince dudakları nedeniyle o çok beğendiği kırmızı rujlara mesafeli duruyor.  Artık küçük bir dolgu işlemiyle dolgun ve seksi dudaklara kavuşmak mümkün.

Dudaklara hyalüronik asit enjekte edilmesi ile gerçekleştirilen dudak dolgusu işlemi 10-15 dk’da tamamlanabiliyor. Dudak dolgusunda önemli olan doğru miktarda hyalüronik asitin dudağın doğru kısımlarına uygulanması. Doğru uygulanmadığı takdirde ortaya çirkin sonuçlar çıkabiliyor. Dudak dolgusunda doğal görüntüyü elde edebilmek önemli, bu nedenle kullanılacak dolgu malzemesinin ve uygulamayı yapacak hekimin iyi seçilmesi gerekiyor.

Dudak dolgusu kısa ve ağrısız bir işlem olduğundan yaptırdıktan sonra sosyal yaşantınıza devam edebilir, işinize gidebilirsiniz.

Dudak dolgusuna tamamlayıcı işlem olarak burun kenarlarından dudak kenarlarına inen ince çizgilere yani nazolabialere de dolgu uygulanabiliyor, bu işlem yüzünüze daha genç ve dinamik bir yüz ifadesi kazandırılabiliyor.

Op Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..