Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '15

 
Kategori
Deneme
 

Saf Gençlik Projesi

Saf gençlik diye bir şey yoktur. Bunun adı amaçsızlıktan başka bir şey değildir. Yeni Dünya düzeni ekseni etrafında ve büyük Ortadoğu projesi dahilinde sömürülmek istenen ülkelerin gençliğine tek no müzik, rock müzik, uyuşturucu bağımlılığı, türlü sapıklıklar insanları benliklerinden ederek o ülkelerin istila edilmesidir. Bunun adına da saf geçlik diyorlar. Bunun için biz saf gençliyi amaçtan yoksun diye tabir ediyoruz. Çünkü yarın ağır yükünü omuzlayacak geçlerin çok çeşitli konularda iyi derecede eğitilmesi ve bilgi sahibi lazımdır ancak bu şekilde onların oyunlarına karşı koyabiliriz çünkü bilginin uygulamaya geçirilmiş halinin sonucu olan tecrübenin olması şarttır. Bunun için saf gençlik amaçsız, hedefsiz ve hayalci bir ruh halidir. Türk gençliği ecdadına yakışan ve tarihinin ona yüklediği sorumlulukların bilincinde olmalı ve kendisinin çok çeşitli konularda yetiştirerek böyle bir ruh halinden ve üzerinden oynanan oyunlardan muhafaza etmektir. 
 
Türkiye üzerine oynanan oyunda bize sanki yirmi birinci yüzyılın başında iki Türkiye varmış gibi bir izlenim vermektedir. Birincisi Asyalı ve Ortadoğu'ya mensup yoksul Türkiye’dir. İkincisi ise yüzünü Avrupa’ya dönmüş, Avrupalı zengin ve uygar Türkiye’dir. Türlü oyunlarla bölemedikleri Türkiye’yi kendi içinde ikiye bölünmüş olarak göstermek Siyonistlerin bir oyunudur. Çünkü içimize tefrikalarını, yani zehirlerini bu çürümüş tezlerle kusarak bizi birbirimize kırdırıp BOP dahilinde kendi istediklerine ulaşmayı planlamaktadırlar. Bunu başarmalarına izin vermemek için türlü oyunlarla tek vatan ve tek millet arasında çıkarttıkları kardeş kavgası oyunlarına gelmemek için gençlerimizin bu oyunlardan haberdar olmaları, saf kalmamaları, buna karşı kendilerini çeşitli konularda çok iyi yetiştirmeleri ve eğitmeleri gerekmektedir. Bu oyunlara piyon olmamak için iyi yetişmiş gençliğe önem vermeli ve gençlere sahip çıkmalıyız.  
 
Bu oyunların özellikle Türkiye ve Türk’ ün üzerine oynanmasının sebebi Türk milletinin geçmişten bu yana yapmış olduğu İslam bayraktarlığı ve adaletli dünya yönetimidir. Gençlerimiz bu konuda çok cesurlar. Ama cesaretin en büyük düşmanı bilinmezliktir. Bu konuda biz Türkler çok cesuruz, ancak bu oyunları bilmezsek düşmana karşı koyamayız. İşte bu eserin ortaya çıkış sebebi cesaretin düşmanı olan Siyonist bilinmezliğini bir nebze de olsa ortaya koyarak gençlerimizi böyle bir oyuna karşı haberdar kılmaktır. Elbette ki insanı var eden inandığı değerleridir. Türk gençliği de bu konuda ecdadına yakışır bir şekilde kendini yetiştirmeli ve kendisine değerleri doğrultusunda bir yön tayin ederek tarihte olduğu gibi günümüzde de bu toprakları barış, huzur, mutluluğun eksik olmadığı adaletli bir Türk yurdu’ nu inşa etmelidir. 
 
Toplam blog
: 9
: 77
Kayıt tarihi
: 06.07.14
 
 

1982 Van'ın Başkale ilçesi Çaldıran köyünde doğdu. 1991'de ailenin Van'a taşınması ile ilk ve ort..