Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '10

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Şafak 160

Nasıl yoğun ve yorucu ama bi okadar tatlı telaşlarla dolu bir gündü dün..

03/02/2007 tarihinde başlayan hikayemizin en güzel olayı, hayalini kurduğumuz, karşımıza çıkan engeller yüzünden zaman zaman umutsuzluğa düşüp, şafak karanlık dediğimiz günlerin sona erdiği gündü dün.Geçekten inandımı insan ve gerçekten sevdimi hiç bir şey imkansız değilmiş, engeller aşılabilirmiş sabırla." beni yıkamayan herşey beni olgunlaştırır" demiş ya Netzsche. Aynen öyleymiş...

...ilk görüşte aşklardan bizimkisi.Soğuk şubat ayının 3. gününde gördük birbirimizi.Eee kısmet bu ya, bidahada kopmadık birbirimizden.Rüya gibi 3. buçuk sene ama gördümüz bir çok kabusda var tabii.

Görüşebilmek için söylediğimiz yalanlar burdan köye yol olur ..uykusuz kaldığımız sabahlar cabası.

İstanbulda yürüdüğümüz sokaklar, son anda yetiştiğimiz ada vapurları, parasızlıktan gidemediğimiz kafeler, oturduğumuz parklar, bi çikolatayı paylaştığımız günler, emirganda benim yaptığım lezzetsiz ama bize çok lezzetli gelen böreklerle yaptığımız kahvaltılar, gitmekten usanmadığımız lunaparklar, şahit olduğumuz, sıramızı verdiğimiz düğünler, hayata gelişine tanık olduğumuz, hastanede sabahladığımız kardeşimin doğumu ve annemden köşe bucak kaçışlarımız, sokakta özgürce dolaşamayıp, elele tutuşamadığımız ' ya birisi görürse ve anneye söylerse' diye yakınken uzak kalışlarımız, kavga edip bi kaç saat sonra ' çok özledim' diye birbirimize yağdırdığımız mesajlarımız, benim evden çıkamam yüzünden görüşemediğimiz haftalarımız, özlemle sarılıp dakikalarca öyle kalışlarımız, çektiğimiz sıkıntılarımız, umutsuz kalışlarımız, kaçmaya niyetleyip vazgeçmelerimiz, ailemin istememesine rağmen birbirimizden de vazgeçmeyişimiz, birbirimize sarılıp döktüğümüz gözyaşlarımız, birbirimize çok kızıp sövmelerimiz ve yine birtek birbirimize kırılmalarımız, özür dilemelerimiz, birlikte parkta, deniz kenarında kutladığımız doğum günlerimiz, ilk sevgililer günümüz ve parasızlıktan bi çiçekle bi dünya yoldan gelip kutladığımız daha nice öteki günlerimiz, mutluluklarımız, kavgalarımız, üzüntülerimiz, sevinçlerimiz, özlemlerimiz, hasretlerimiz, dualarımız...

Söylemesi kolay 3, 5 senede ömre bedel paylaşımlarımız...Şükürler olsun ki Rabbim' e artık mutlu sona doğru son adımı atmış olup, şafak aydınlık diyebiliyoruz.. EN GÜZEL AŞK ZOR olanmış derler ya, doğruymuş. Sevgi her kapıyı açarmış ya, o da doğruymuş.

Biz kendi hayatlarımızı bırakıp, sadece ikimizin olan bir hayatı yaşamaya başlayacağız 10/10/2010 tarihinden itibaren. Dün koca bir gün muhtarlıklar, sağlık ocakları, nufus müdürlükleri, belediyeler, nikah daireleri derken son englleride ALLAH' ın izniyle aşmış bulunmaktayız.

Türk medeni kanununun nikah memurumuza verdiği yetkiye dayanarak 10/10/2010 tarihinde ortak hayatımıza adım atmış olacağız..

Rabbim bizi ve tüm sevenleri ayırmasın inşallah..herkesin gönlüne göre versin ..

(Bizi bu kadar zorlayan, ailemin tepkisini çeken ve karşı çıkmalarına neden olan, nişanlımın Hepatit B taşıyıcısı olmasıydı. Bana kalsa ailemin bundan haberi bile olmazdı ama nişanlımı tanıdıkları için bilgileri vardı. Eminimki bu durumdan dolayı zorluk yaşayan bir çok insan vardır. Ama artık aşı ile bulaşması önlenebilen bir hastalık Hepatit B. Ve bir çok taşıyıcı, bu virüsle yaşadığından habersiz ülkemizde. Nişanlım şanslı çünkü bilincinde ve farkında bu virüsün.

Hepatit B hemen bulaşan bir hastalık değildir. Kan, cinsel ilişki ve vücut sıvıları ile bulaşır. Bunu önlemenin tek yolu aşıdır. Benim ailemin büyüttüğü kadar zarar verici değildir. Düzenli ve sağlıklı beslenmek, karaciğere iyi bakmak gereklidir. Gayet sağlıklı bir insanın başınada her türlü hastalık gelebilir, insanları hastalıkları ile yargılamak ve soyutlamak hoş değildir)

DİKKAT:

(Anne ve babalardan ricam, çocuklarının kararlarına müdahale etme hakları tabiki var ama bunu sağduyulu bir şekilde ifade etmeleridir. Çocuklarına korumak adına karşılarındaki insanı rencide etmemeleri ve yargılamamaları gerekmektedir ).

Allah' tan gelen hastalıklara sorgu sual olmaz.Hayatta karşımıza çıkan herşeyde mutlak bir sebep vardır.Hamd edip, tevekkül etmek gerekir bazı durumlarda..

sevgiyle...

 
Toplam blog
: 23
: 893
Kayıt tarihi
: 21.04.10
 
 

24/06/1986 '  doğumluyum.özel sağlık sektöründe çalışan, evliliğe alışma kısmını tamamlamadan ann..