Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Safariden Anekdot

Safariden Anekdot
 

Sıradan olmayan günlerden birinde, iki genç adam, gezmektelerdi. Afrika'nın kavurucu sıcak olan ekvatoral bölgelerinden birinde, vahşi hayvanları doğal alanlarında görmek ve seyretmek için safari turuna çıkmışlardı.

 

  Sıcağa rağmen keyif alarak devam ettikleri gezilerinde bir anda önlerine yırtıcı ve aç bir aslan çıktı. Safariye aslan görmek için çıkmışlardı çıkmasına ama aslan kanlı canlı bir şekilde karşılarında belirince ikiside korkudan tir tir titremeye başladı.

 

  İki genç adamdan birisi karşılarına çıkan bu aslana çoktan teslim olmuş, aslanın ikisinide öldüreceğini hatta yiyeceğini düşünüyor bir yandan da, sesi titreyerek, safariye çıkmaya karar verdiği güne lanetler okuyordu.

 

  Diğer genç adam ise en az beriki kadar korkmuş olmasına rağmen, içinde safari için gerekli birtakım malzemeler olan çantasını usulca yere bıraktı. Halihazırda elinde olan enerji içeceğinden koca bir yudum aldı ve tıpkı çantası gibi onuda usulca yere bıraktı. Ardından da bir gözüyle aslanı kontrol ederek, ayakkabısının bağcıklarını kontrol etti.

 

  Bu hazırlıkları gören diğer genç adam: ''Bunlar ne için? Yoksa aslandan hızlı koşabileceğini mi düşünüyorsun?'' dedi.

 

  Öteki genç adam ise koşmaya başlamadan hemen önce beriki genç adama şu cevabı veriyordu:

''Hayır, aslandan değil senden hızlı koşacağım.''

 

(diğer yazılarım için : http://kopekbaliginingozunden.blogspot.com.tr/ )

 
Toplam blog
: 2
: 51
Kayıt tarihi
: 04.12.16
 
 

Hayatın içindeysek, her alanıyla ilgiliyiz. Fakat ne yazık ki zamanımız az. ..