Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '17

 
Kategori
Sağlık
 

Safranbolu Belediyesi Nefes Eğitimi Konferansı

Safranbolu Belediyesi Nefes Eğitimi Konferansı
 

Taner Akkuş Safranbolu Belediyesin'de


Nefes aldığımızı sanıyoruz ama doğru nefes nasıl alınır ve bunun sağlığımıza olan yansıması nasıldır? Bu soruların cevapları Taner Akkuş'ta. O da sağlık konulu konferanslarını Türkiye'nin her yerinde vermekte. Bu konferanslarından biri de yakında Safranbolu'da oldu.....

Analiz Uzmanı Taner Akkuş imzalı “Nefesten Kimlik Analizi” semineri, Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi ev sahipliğinde muhteşem bir programla gerçekleşti. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer Öncülüğünde ve Sakem (Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi) Genel Koordinatörü Münevver Esen ev sahipliğinde, İdealist Kadınlar Platformu işbirliği ile SAKEM yönetim binasında gerçekleşti. Doğru Nefes Alma teknikleri ile zenginleştirilmiş proje, kamusal alanda yoğunluk içinde hizmet veren Safranbolu yöneticilerine moral oldu. İdealist Kadınlar Platformu Başkanı Aslı Karakuş, Analiz uzmanı Taner Akkuş ile birlikte sürdürdüğümüz bu anlamlı proje çok ilgi görüyor, bizde başarılarımızı daha iyi yarınlara taşıyabilmek için gayretle çalışıyoruz. Bu bağlamda bize ev sahipliği yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı Sayın Fatih Ürkmezer ile Sakem Genel Koordinatörü Münevver Esen hanıma çok teşekkür ederim dedi.

SAFRANBOLU SAKEM’LE BİR İLK YAŞADI

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan projenin seminerler dizisi programına Safranbolu kaymakamlığı, Belediye ve Sakem Yönetimi tam kadro katılım sağladı. Programda Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sebahat Kılıç uygulamanın kendi üzerinde denenmesi konusunda gönüllü olmak istedi. Nefesten Kimlik analizi uygulamasına gönüllü olarak sahneye çıkan akademisyen Kılıç, Analiz uzmanı Taner Akkuş tarafından yapılan Kimlik tespiti analizini hayretler içinde kalarak doğrularken, salonda bulunanlar da beğeni ile alkışladı. Sosyolog ve Aile danışmanı Seyran Akdaş destekli “Nefesten Kimlik Analizi” seminerde, Doğru Nefes Alma teknikleri ile birlikte uygulamalar yapıldı. Analiz uzmanı Taner Akkuş programda Devletimizin bekası, huzuru ve refahı esastır. Bu nedenle yaptığımız proje özellikle suça ve şiddete meyilli olan insanların doğru nefes alma teknikleri ile önüne geçebiliriz dedi. Sosyolog Seyran Akdaş ise doğru nefes alma tekniklerini anlatırken, salonda bulunanlar uygulamaya eşlik etti.

SAFRANBOLU PROTOKOLÜ’DE KATILIM SAĞLADI

Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Özden, İşkur yöneticileri ve tüm Safranbolu mülki idari yöneticileri katılım sağladı. Sakem Genel Koordinatörü Münevver Esen ve İkder Başkanı Aslı Karakuş ile Genel Sekreter Zeynep Duman işbirliklerini sürdüreceklerini dile getirerek tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBRİK VE PLAKET

Söz alan Kaymakam ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, proje beni çok meraklandırdı ve ilgiyle takip ederken Taner beyin analizlerindeki tespitler sonrası çok şaşırdım. Safranbolu için kültür ve sanat bizler için önemli dedi. İstanbuldan bizler için gelen İkder ailesine ve sosyolog Seyran Akdaş’a teşekkür ederiz diyen Ürkmezer, Taner Akkuş’a plaket verdi.

Taner Akkuş'un takip edilmesini ve konferanslarına mutlaka katılınmasını tavsiye ederim...

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..