Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Sağlam! çıkmadı...

Sağlam! çıkmadı...
 

...


Son yılların en ilginç mücadelesini izliyoruz (mu), HAYIR!!!. Elbette değil olağan gidiyor her şey, Fenerbahçe ve ötekiler klişesini doğrular bir mücadeleden başka cereyan eden durum yok. Geçen hafta yazacaktım Galatasaray yapmaz diye yazmadım, netice de yapmadılar da. Adamlar Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında bir fark görmüyor. Doğal olarak kimse Galatasaray Kulübüne ya da oyuncularına "kendniz için oynayın " diyemiyor, dedirtmiyorlar da. Sahaya çıkıp kendi işlerini yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden büyük takım Galatasaray, bu yüzden UEFA kupası ile övünmeyi hakediyorlar. 

Peki diğerleri öylemi elbette hayır. Burak diye bir futbolcu var , soyunma odası önünde küfürler ettiği söyleniyor medyaca ancak bu adam Fenerbahçe'de tutunmaya çalışırken sahada sadece yürüyordu ve o günden bu güne futbol olarak üzerine ne kattığı tartışılır. Hani Messi, Ronaldo gibi falan UEFA ca bir "en" ödülüne layıkmı görüldü? Hayır. Ee şimdi ne oldu kardeşim seni bu kadar hırslandıran. Trabzonspor şampiyonluğa oynuyor da Fenerbahçe düşmemek için mi sahaya çıkıyordu da sen yürüme lüksünü kendinde buluyordun? 

Hadi bu adamı geçtik Bursaspor'un iki maçına bakalım Fenerbahçe maçında kendilerini parçaladılar, bugün Trabzonspor maçında ne yaptıkları belli. Peki Gaziantepspor ve Hüseyin GÖCEK'e ne demeli. Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar. Neden Barcelona-R.Madrid maçının hakemiyle ilgili bir haber yok İspanyol basınında; her iki tarafa da birer penaltı verdi diye mi? Hayır adam işini yaptı. Arkadaş sen maç hakemiysen bunu göster. At Lugano'yu ama penaltıyı da ver. Nedir derdin yoksa sende mi katıldın ötekiler kervanına? 

Fenerbahçe takımı her üyesiyle şampiyonluğu hakediyor, olur olmaz o mesele değil. Şampiyonlar ligine katılacak ve asıl orada vereceği sınavlar önemli bizim için. 

Peki "ötekiler", onlar bence sınıfta kalmayı hak ediyor. 

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..