Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Çalışma Yaşamı
 

Sağlık personelinin ek ödemesi Danıştay'da!

Sağlık personelinin ek ödemesi Danıştay'da!
 

Döner Sermaye Danıştay'da


Sabimer.com 'dan yapılan açıklamaya göre Sağlık Personelinin Ek Ödemesi İçin Danıştay'a dava açıldı. Açılan davanın benzerini şu anda sağlık iş kolunda yetkili sendika olan Sağlık-Sen de açınca dava konusu kapışılır oldu.!! Sağlık sen ve Türk sağlık sen yıllardan beri gelen çekişmesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir sağlık çalışanı olarak tarafsızca açılan davalara bakarsak, 2 sendikanın farklı konularda dava açması daha mantıklı ve bilinçli olacaktı. Fakat her ne hikmetse 2 sendika yıllarca aynı konuda aynı davaları açmaya devam etmektedirler..

Artık sağlık personeli olarak tayin, kadro derece, ünvan değişikliği gibi konular başta olmak üzere personelin asıl sorunlarını çözmeye yönelik davalar açılmasını umut ediyoruz...

Haberin içeriği ;

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Taşra Teşkilatında çalışan personelin almış olduğu döner sermaye ücretleri hesabında kullanılan Kurumsal Performans Katsayısı ve personele verilen ek puanlar başta olmak üzere yönetmeliğin bazı maddelerinin iptali için Türk Sağlık-Sen Danıştay'a dava açtı.

Haberin Kaynağı ;

http://www.sabimer.com/?Syf=26&Syz=179604&/Döner-Sermaye-İçin-Danıştaya-Dava-Açıldı

 
Toplam blog
: 20
: 2861
Kayıt tarihi
: 09.01.07
 
 

1984' ün soğuk aylarından biri olan Eylül ayında doğmuşum. Çocukluğum Konya'da geçti. Taa ki Memu..