Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

canan öztanık temiz

http://blog.milliyet.com.tr/evc

21 Ağustos '07

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

Sağlık

Sizde benim gibi doğal yaşam hayranımısınız bilmiyorum ama doğal ürünlerin etkilerini yadsıyamayacağımız bir gerçek. Bunca meyve sebze ve değişik türde ki otların karışımı sadece içten değil dıştanda oldukça etkili. Geçenlerde babaannemden duyduğum bir sırrı ülkemizin çoook medyatik kadınlarından biri söyledi. Meyve yedikten sonra ellerimizi yıkamadan direk yüzümüze sürmemizin cildimizi temizleyeceği. Ama yapış yapış oluyor dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok sinir bozucu ama sonuçları gerçekten güzel.Yağlı olmadığını ve bir kaç dakika sonra elinizde ki yapışıklığın gittiğini düşünürseniz sinir bozuculuk oranının hemencecik gittiğini görürsünüz.

Sabah gazetesinde Suna Dumanlının köşesini de her gün takip etmeye çalışırım.Geçenlerde selülit belasını yenmek için verilmiş bir formülü uygulayan ve çok memnun kalan bir arkadaşımın tarifini kapıverdim.Gerçekten denemeye değer bir formül olduğunu ancak deneyince göreceksiniz.Haydi sizi bekletmeyeyim de vereyim.

Limon, zambak, badem, ardıç, jojoba, okaliptus, nane, fındık, susam buğday biberiye yağı... bunları karıştırıp sürün fakat mümkünse gece sürün ve bir bez ya da poşet yardımıyla hafiften kendinizi paketleyin yoksa yağlar başınıza dert açabilir.Memnun kalacaksınız.Hayatta her şey sağlık dünyayı sadece fiziki güzellikten ibaret olduğunu sanan bir toplum haline geldik, oysa ki bu işin sadece ufak bir yönü.Hayatta sağlıklı ve bakımlı olmak yeterli bence...

 
Toplam blog
: 23
: 551
Kayıt tarihi
: 23.05.07
 
 

Bir çok basın yayın organında yazarlık yapmaktayım. Kitap piyasasina çıkarmış olduğum 4 romanım v..