Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '11

 
Kategori
Magazin
 

Şahan ile Ahmet Hakan arasındaki polemik

Şahan ile Ahmet Hakan arasındaki polemik
 

Şahan Gökbakar ve Ahmet Hakan


Biri birisinin tavuğuna kış mı ne demiş son günlerin gözde polemiği Şahan Gökbakar ile Ahmet Hakan’ın polemiği. Ahmet Hakan’ın köşesinden başlattığı bu polemik fırtınası iki ünlünün de polemik yoluyla gündemde kalma takıntısı yüzünden günlerdir gazete ve sanal medya köşelerinde yer buluyor kendine.

Peki, ne bu polemiğin aslı?

Ahmet Hakan köşesinden Şahan ile Cem Yılmaz’ı karşılaştırmış Şahan’a odunsu mizah benzetmesi yapmış. Şahan ise hemen Sincap Ahmet benzetmesi ile karşılık vermeye çalışmış ama bence tek yer hariç pek beceremeyerek Ahmet Hakan’ı da haklı çıkarmış bir nebze. Gerçekten zeki olan insan öyle bir cevap verirdi ki kimsenin cevap vermeye cesareti gelmezdi. Şahsen Cem Yılmaz’a böyle bir şey yapılsa daha zekice karşılık verip daha fazla insanı yanına alacağından şüphem yok.

Peki nereye varır bu polemiğin sonu?

Sanırım biraz uzayacağa benziyor bu polemik. Çünkü Şahan Recep İvedik serisinde Sincap Ahmet karakterini kullanacağını açıkladı. Eee İvedik filimlerinin de küfürlü ve bel aşağı espriler ile yapıldığını düşündüğümüzde uzayabileceğini ve çirkinleşeceğini tahmin etmek zor değil. Ama bana göre boş ve sadece gündemde kalma amaçlı yapılmış polemiklerin yapılması sözü geçen kişilerin imajlarını zedeler. Böyle ucuz reklam kokan ifadeler yerine işlerine yoğunlaşmaları daha mantıklı bir olaydır. 

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..