Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '10

 
Kategori
Magazin
 

Şahan'ın ''Davası''

Şahan'ın ''Davası''
 

Bugünkü Vatan gazetesinin haberine göre Şahan Gökbakar, Cengiz Semercioğlu'nu mahkemeye vermiş. Hemde dört ayrı davadan toplam 80 bin TL.

Cengiz Semercioğlu kaleme aldığı yazılarının içeriği ve köşesinin yeraldığı gazete eki gereği magazin/televizyon yazarıdır. Güncel olan her konu hakkında yazılar yazar. Zaman zaman kurumlar veya kişiler yazdığı yazıları ciddiye alırlar. Hakkını vermek lazım ki bazen gerçekten önemli konulara değinir. Ülkenin genel gündemi tek kaynağı değildir yani. Yine de magazin camiasında hatırı sayılır derecede ciddiye alınır. Zamanında CNN Türk kanalındaki programı fena değildi.

Şahan Gökbakar'da oyuncu olmaya gayret gösteren, bizim neslin popüler bir figürüdür. Özellikle de halk tarafından ciddi olarak takip edilir, sevilir. Ancak kabul etmek lazım ki magazine bilerek/isteyerek çok ucuz malzeme vermektedir. Cengiz Semercioğlu'na açtığı dava son derece yersiz ve fuzulidir. Berrak Tüzünataç ile bilerek basına malzeme vermesini eleştiren bir yazara açtığı bu dava 'masumane' veya 'hak aramak' olarak adlandırılamaz. Belli ki o görüntülerden sonra Miami'ye film bahanesiyle kaçması yeterli görmemiş olacak ki üstüne bir de ''ben yokken şanım yürüsün'' dercesine açtığı dava ile de konuşulmak istiyor.

Cengiz Semercioğlu zamanında Berrak Tüzünataç'la ilgilide bir yazı yazmıştı. Berrak'ın o yazıdan sonra C.S.'nu bombalaması lazımdı. Ama hiç birşey yapmadı çünkü adam doğru şeyleri yazmıştı. Buradan anlıyoruz ki Şahan Gökbakar paranın, şanın, şöhretin gücünden elinden geldiğince en gürültü koparacak şekilde yararlanmaya devam ediyor.
 
Toplam blog
: 42
: 2022
Kayıt tarihi
: 05.08.10
 
 

1983 İzmir doğumluyum. Doğduğumdan beride bu şehirde yaşıyorum. İlk, orta, lise ve üniversite hay..