Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Şahane Damat'ı bitiren kavga!

Şahane Damat'ı bitiren kavga!
 

Televizyon dünyası içerisinden öyle haberler geliyor ki, neyin nasıl olabileceğini ve ne şekilde gelişebileceğini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Olmaz denilenin olduğunu, olur denilenin ise hiç gündeme gelmediğini görünce ya da duyunca bu sektöre olan bakışımız da değişiyor. Bu değişikliklere örnek olabilecek bir iddianın haberi bugün Sözcü gazetesinde yayınlandı.

Bilindiği üzere Star ekranlarında yaz ayları içerisinde başlayan ve başrollerinde Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Nükhet Duru gibi isimlerin olduğu Şahane Damat isimli dizi erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin yükseliş göstermesine rağmen istikrarsız sonuçlar içeren reytinglere sahip olması yüzünden bittiği ve bu kararın kanal tarafından alındığı iddia edilmişti. Ancak durumun bu olmadığı ve bu finalin arkasında sette yaşanan gerginliklerin olduğu ortaya çıktı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre ; dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Burcu Özberk ve Hande Kaptan ikilisinin birbirleriyle sık sık ağız dalaşına girdiği, bu dalaşın kırıcı boyutlara geldiği ve bu durumun yarattığı huzursuzluk yüzünden dizinin final yaptığı öğrenildi.

Yani onlarca insanın işsiz kalmasına ya da işlerinin erkenden bitmesine neden olan şey 2 ablanın birbirini çekememesi olmuş. O kadar senaryo, hikaye, cast, ekip vs. hiç önemli değil yani. Reyting almış almamış, izleyici sevmiş sevmemiş umurlarında değil yani. Ondan sonra bu sektöre laf atınca kızıyorsunuz bana sevgili okuyucular. Alın bakın durum bu kadar vahim işte.

2 insanın kaprisi ile içerisinde onlarca insanın emeği olan diziler bitiyorsa, daha neler olur ben tahmin etmek bile istemiyorum.

Gerçekten pes!

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..