Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '18

 
Kategori
TV Programları
 

Şahin Tepesi Dizisine Reyting Şoku! Büyük Hezimet!

Şahin Tepesi Dizisine  Reyting Şoku! Büyük Hezimet!
 

diziye büyük şok!


Başrollerinde Zerrin Tekindor , Ebru Özkan , Murat Aygen , Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un olduğu Şahin Tepesi dizisi ilk bölümü ile reytinglerde çakıldı!

Dizi Total de 3.52 reytingle 13. Sırada AB de 2.41 reyting ile 15. Sırada ABC de ise 3.10 reyting ile 16. Sırada yer alabildi. Dizinin share oranları ise gerçekten içler acısı.

 Share oranlarına göre yorumlarsak diziyi adam gibi izleyen olmamış kitlelere hiç ulaşmamış. Özetle share oranı düşük olan diziler fazla yükselmiyor.

Dizi ilk bölümü ile büyük hayal kırıklığı yarattı.

Özellikle ilk bölüm için oldukça sıkıcı ve akmayan sahneler vardı. Konu ve tür olarak ne yazık ki klişe bir entrika projesinden öte gidemez gibi duruyor.

Dizide çok fazla klişe sahne vardı zaten bu durum AB reytinglerine yansımış ve oldukça düşük oranlar almış.

Oyunculara gelecek olursak dizinin kadrosu bence tamamen yanlış.

Özellikle Boran Kuzum ve Aybüke Pusat ne görüntü ne enerji olarak birbirlerine uymamışlar.

Oyunculuk olarak bakacak olursak Boran Kuzum oldukça çizgi altı bir performans sergiledi bence. Herkes daha iyi bir performans bekliyordu tam bir hayal kırıklığı oldu!

Boran Kuzum dizide kesinlikle başrol imajı çizemiyor bunu hissettiremiyor ekran enerjisi çok düşük ağırlığını koyamıyor çok toy duruyor.

Aybüke Pusat ise Söz dizisinden kendine hiç izleyici çekememiş gibi duruyor. Ayrıca Aybüke Pusat’ın dizideki imajı hiç olmamış bence. Performans olarak ise biraz zayıf kaldı açıkçası onun olduğu sahneler oldukça sıkıcıydı akmadı.

Dizinin konusu  çok klişe senaryosu da sıkıntılı bence. Beklentilerin çok altında bir proje olmuş.

İlk bölüm için oldukça zayıf reytingler alan dizinin çok fazla yükselme şansıda yok gibi duruyor oranlarına baktığımız zaman.

Şahin Tepesi başlamadan bitecek mi? sorusunu soranlar ağırlıkta şuan.

 Bakalım neler olarak dizi ilerleyen haftalarda daha iyi oranlar alıp yoluna devam mı edecek yoksa final çanları Şahin Tepesi için erken mi çalmaya başlayacak?

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..