Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mart '10

 
Kategori
İnançlar
 

Sahte mehdi gölgesinden bile korkuyor

Sayın Moderatör,

Bu yazı Mart 2010'dan beri yayındadır. İçinde sözylediğiniz kişinin adı geçmemektedir. Ancak aldığım bir yorumda geçmektedir. Eğer bu nedenle yazımı sildiyseniz, lütfen yorumu kaldırıp eski biçimiyle yayınlayınız. Sahte mehdi taraftarlarının buna benzer yüzlerce yazısı yayındadır. Eğer bunu kaldırır onları bırakırsanız eteklerine zil takıp oynarlar. Üstelik adaletli bir iş yapmış olmazsınız ve tarafsızlığınıza gölge düşer.

http://blog.milliyet.com.tr/Maymun_ve_insan_genomunun__99_oraninda_benzesmesi_neden_evrime_delil_olamaz_/Blog/?BlogNo=315621

Burada o kişinin adı geçiyor.

Yayın sırasında lütfen bu satır dahil üstteki bölümü siliniz. Teşekkür ederim.

Sahte mehdi basında eleştirilmemek için avukatları aracılığıyla mahkeme kararları aldırmış. Nasıl oluyorsa aleyhine çıkacak bir yazıyı daha çıkmadan engelleyebilme gücüne sahip. Ama ‘mehdi’ diye, yani ‘dünyanın kurtarıcısı’ diye ortaya çıkmayı düşünüp eleştirilmemek için mahkeme kararı aldırmak nasıl bir mantıktır? Demek ki güçlerini iddia ettikleri gibi inandıkları varlıktan değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin mahkemelerinden, yasalarından alıyorlar. Öyle ise bunların, bu kişinin iddia edildiği gibi doğa üstü hiçbir güçleri yoktur. Aynı zamanda içinde küfür, hakaret, yalan olmayan bir yazının mahkeme kararı ile yayınlanmasının engellenmesine çalışılması, düşünce özgürlüğüne aykırıdır. Gerçekte yasal bir dayanağının olmaması gerekir. Sahte mehdiyi destekleyen MB yazarları Ahmet Secer ve Gün Gece rumuzlu kişiler (daha da var) onun hakkında harıl harıl yazıyor. Kimse de bu yalanlara bir şey demiyor.

Sahte mehdi eleştirilmekten bu kadar korkuyorsa, yazdıklarının doğruluğuna güvenmiyor ve daha önemlisi inandığı doğa üstü güce güvenmiyor demektir. Bundan da önemlisi açıkça bu kişi, insanları aldatmaya çalışıyor demektir.

 
Toplam blog
: 125
: 6625
Kayıt tarihi
: 18.11.09
 
 

İstanbul 1980 doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum. Dünya ve çevre hakkında düşü..