Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Sahte Seo firmalarına dikkat..!

Seo sektöründe bile her sektörde olduğu gibi farklı pazarlama teknikleri kullanılabilmektedir. ağız ağıza bilim ve mürtefi deneyime bağlı yürütülen seo çalışması, bu niteliklere mevla olmayan eşhas tarafından değişik kampanya ve pazarlama yöntemleriyle satılmaya çalışılmaktadır. Bunlardan bir tanesi bile ilkin medarımaişet sonra ödeme şeklinde sunulan faaliyet modelidir.

Önce maksat sonra tediye sistemi ne işlemektedir.

Siteleri ilk sayfaya çıkardıktan sonrasında tesviye alacağını kail şahıslar, öncelikle bu inikat için korkulu şartnameler öne sürmektedirler. dolayısıyla hedefe ulaştıktan sonrasında ödemekle mükellef olacağınız cirim normal çalışmaların 4 – 5 zalim olabilecektir.

Tüm bunların dışında, amaç bazlı çalışmalarda kısa sürede hedefe gerçekleşmek için selen ve toplu tartışma siteleri kadar şiddetli hasiyet edecek sitelerden ağır birkaç maaş ücretli ilişim alımları gerçekleştirilmektedir. Bu durumda seo mihman değil temelli bu sitelere sınırlanmış ve dolayısıyla seo çalışmasını yürüten şahıslara tutkun palyatif bir himmet haline mevrut olmaktadır. Özetle, seo çalışması satın vira etmek adına kiralamış olursunuz.

Yoğun ilişim alımlarıyla kısaltarak sürede şişirme bir hedefe ulaşan siteniz için ita ika etmek zorunda kalırsınız, fakat bu sükse banko yolcu ve camekân bir başarı olacaktır. ödeme yapmamanız halinde siteniz bir hayli elan nobranca bir düşüş yaşayacak, tediye yapmanız halinde bu düşüş nispetle daha aheste ve azıcık elan uzun sürede yaşanacaktır.

Seo çalışmalarının kalıcı, etik bilimi ve natürel olması son derece önemlidir. Bu sebeple bu makalede mahal saha kurumsal seo danışmanlığı gereksinimlerini karşılayan firmalarla çalışmanızı öneririz.

Bir eski yazımız olan Film Siteleri İçin Seo Anektodları antetli makalemizde film siteleri seo, film sitesi için seo ve film sitesi seo karşı bilgiler verilmektedir.

kaynak :

http://softbilisim.net/seo-sistemlerine-dikkat/

 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..