Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

40 Yaşından Sonra Evet, ben yıllarca okudum, okudum. Ne bulursam, elime ne geçerse. Kırkından sonrada yazmaya başladım. Aniden, kafama bir şey düşmüş gibi. Ve o günden beridir hem okuyorum, hem yazıyorum. Ama, kişisel gelişim, felsefe ve politika özellikle de yaşam hakkında yazmayı çok seviyorum. Bir de düzeltme yapmamayı seviy..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çaba...

Senin öykünde Arif Bey'e yaptığını bende Ali Bey'e yaptırdım. İkisini de durup dururken intihar ettirdik. Bizde az değiliz hani.Ali Bey, yakın bir yerde olsak seninle görüşmeyi sohbeti çok istiyorum. Yazılarından dolayı da sanki 10 yıllık dostum gibi geliyorsun. Harika yazıyorsun ve yazılarının MÜPTELASI Oldum. Selamlar,sevgiler,saygılar.

30 Nisan 2017 13:18
Geç kalmamak için en çok da kendimize geç kalmamak için

Kafam bozuk olduğunda sizin yazılarınızdan birini okuyorum. Hemen içim açılıyor, pozitif duygular kaplıyor yüreğimi. Birbirinden güzel ve yaşama sevinci veren yazılarınızı hep okuyabilmek dileğimle...

07 Nisan 2017 19:47
İçimden geldi

Benimde içimden sana bir yorum yazmak geldi.Doğal olabilmek, yapmacık olamamak o kadar büyük bir erdem di ki. Kalmadı.Takibe devam.

15 Şubat 2017 20:43
 
Toplam blog
: 55
: 921
Kayıt tarihi
: 08.07.06