Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '20

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Salgın dönemi engelliler

Salgın dönemi engelli politikaları. Değerli arkadaşlar salgın dönemlerinde merkezi ve yerel yönetimlerin engelli politikaları nasıl olmalıdır. Bu dönemde gerçekten özgün politikalar üretilebilmiş midir? Örneğin mart ayında engellilere idari izin verilmişti. Bu dönemlerde İzmir ve bazı valiliklerin idari izinleri var. Ama genellikle arkadaşlar çalışıyorlar. Tabi tercih onların

Belediyeler

Bazı belediyeler engellilere salgın döneminde yemek verirken bazı belediyelerde daha derneklere verdiği yemeği kesiyor İzmir büyük şehir belediyesi gibi.

Bankanın biri dışarı çıkamayan salgın riski yüksek engelliye gel hesap aç diyor gelemez diyoruz gelecek ya vasisi ya kendi diyor.

İzmir büyük şehir belediyesi hes kodu yükleyeceksen yeni kart alacaksın diyor yaşlıları engellileri geçin bakalım sıraya diyor ama olmaz ki bu işin başka yolu yok mu internetten başvuru alın diyoruz hayır buraya geleceksin diyor.

3 Aralıkta lütfen merkezi ve yerel yönetimlerin engelli politikalarını tartışalım. Uluslararası anlaşmalar ve mevcut hukuk içinde salgın döneminde engelli politikaları mutlaka tartışılmalı. Salih Arıkan, Tel:0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..