Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Salih Kuşu da dayanamadı!.. | Reyting almayınca yayından kalktı!

Salih Kuşu da dayanamadı!.. | Reyting almayınca yayından kalktı!
 

Show Tv yakında bana dava açacak ama neyse.. :) .. Her gün yeni bir olayla gündeme geliyorlar ben ne yapayım yahu..

Gani Müjde'nin güvendiği yapımlarından olan başrollerinde Levent Ülgen, Goncagül Sunar, Nevra Serezli, Bülent Kayabaş, Ayçin İnci, Bekir Aksoy, Murat Eken gibi isimlerin olduğu Salih Kuşu dizisi reyting canavarına 2 ay dayanabildi..

Mayıs 9'da başlayan ve ilk bölümünde Galatasaray bayrağının çöpe atılmasıyla büyük tepki toplayan dizi ; dünkü bölümünde de 17. olunca yayından kaldırıldı..İlginçtir ki dizi tekrarları , eski filmler ve yarışmalardan ibaret bir yaz kuşağında dizinin 17. olabilmesi gerçekten kötü bir durum.. Ki ATV'nin yeni dizisi Aldırma Gönül de 12. olmuş.. Onun da işi zor..

Bu yayından kaldırma haberini Ayçin İnci ve Goncagül Sunar twitter adreslerine yazdıkları durumlarla belli ettiler.. Ayçin İnci twitter sayfasına : Bugün moralsizim, canım set arkadaşlarımı çok özleyeceğim, tecrübelerime göre, bir daha bu kadar iyisi çok zor biraraya gelir diye yazarken ; Goncagül Sunar ise : En iyi ve en kötü haber ani gelen haberdir yazdı..

Açıkçası dizinin ekibi gayet iyiydi ama ne bileyim konu çok bilindik gibiydi sanki.. Komedi unsurları olsa da konu sarpa sarınca pek tutmuyor.. İnanın çok eleştirdiğim Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı'nın tekrarları bile bu dizinin yeni bölümünden daha fazla izleniyor.. Düşünün durumu..

İnsan üzülüyor insanların emekleri yarıda kalınca ama durum bu maalesef..

Zalimsin reyting canavarı !

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..