Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '17

 
Kategori
Sinema
 

Sami Çelik yeni klibinde ünlü isimlerle kamera karşısına geçti

Sami Çelik yeni klibinde ünlü isimlerle kamera karşısına geçti
 

Daha öne yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren başarılı müzisyen Sami Çelik geçtiğimiz gün çekimleri tamamlanan “Parayı Bulduk” isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Ersin Korkut, Afrikalı Ali, Alay Cihan, Gülsüm Alkan, Metin Keçeci, Metin Yıldırım, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Taylan Erler, Dilek Uluer, Hakan Salli, Çağkan Özkörüklü, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş başta olmak üzere üç kuşak oyuncuların yer aldığı filmde rol alan ve birde şarkı söyleyen Sami Çelik, Taş Film’in yeni projelerinde olmak istediğini söyleyerek sinemaya yeşil ışık yaktı.

Filmde söylediği “Mercan Gözlüm” isimli şarkıyı klip haline getiren Başarılı sanatçıya filmde yer alan tüm oyuncularda eşlik etti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı klip yayınlandığında oldukça ses getireceğe benziyor.

22 yıllık yakın dostu Afrikalı Ali ile aynı projede yer aldığı için oldukça mutlu olan başarılı sanatçı, sahnelerdeki başarısını sinemada da sürdürmeyi hedefliyor. 

 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..