Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyon belli...(mi?)

Şampiyon belli...(mi?)
 

Serkan Dinçer


Sampiyon Belli....(mi?)

Bazı spor yorumcuları 4-5 haftadır şampiyon belli. Şampiyon Fener diye yazılar yazmaya ve televizyonda demeçler vermeye başladılar. Bunlar özellikle Galatasaray'ın önemli kalemleri. Bu sahne çok değil Fenerbahçe'nin Denizli ile berabere kalıp şampiyonluğu kaybettiği dönemde lig bitiminden 5-6 hafta önce de sergilenmişti. Bu ilginç manupulasyonların da katkısıyla Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetmişti.

Hayır. Son cümlem kesinlikle yanlış. Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin tek sebebi yine Fenerbahçe idi. Tıpkı bu sene Bursaspor şampiyonluğu kaybederse sebebinin kendisi olacağı gibi. Futbolumuzun marka değerini yükseltmek! isteyen yazarlar (Hasan Abi'nin deyimiyle kalemşörler) tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da sırf kendi popülaritelerini artırmak adına ilginç söylemlerde ve sövmelerde bulunuyorlar.

Yok efendim şu kalecinin yediği gol yenir mi? Yok efendim burnuma pis koklular geliyor. Ama aynı zatı muhteremler Galatasaray - Fenerbahçe maçında Leo Franco'nın yediği (Selçuk'un füzesi!!!) gol için kaleci hatası dediler. Diğerleri ne hatası idi acaba?

Şampiyon belli filan değil son haftada kim formasını daha çok terletirse kim çok isterse ve kim daha şanslıysa o şampiyon olacak.

 
Toplam blog
: 2
: 669
Kayıt tarihi
: 04.05.10
 
 

Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunuyum. Spor'un her dalı ve güncel konular ile ilgilenmekte..