Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '07

 
Kategori
Basketbol
 

Şampiyon Fenerbahçe Ülker!

Şampiyon Fenerbahçe Ülker!
 

Bir Beşiktaşlıyım ama kendimizi basketbolda yeteri kadar ifade edebildiğimizi düşnümüyorum. Az önce bitti karşılaşma. Az önce Abdi İpekçi şölen havasına büründü. Çünkü Fenerbahçe-Ülker Beko Basketbol Liginin şampiyonu olmuştu. 98-76 yendi Efes Pilsen'i. Son saniyede bir basket attı Fenerbahçe ama saylanmadı. Yüzüncü yılında 100 sayıyla sezonu kapatmak istedi Fenerbahçe ama olmadı. Serilerde 4-0 üstünlükle bitirdi maçı kanaryalar.

Emindiler kendilerinden. Yüzüncü yıllarında başkanlarını ve Zico'yu üzmeyeceklerdi. Fenerbahçe'yi can-ı gönlülden kutluyorum. Efes Pilsen bu sezon sıfırı tüketti resmen. Sahada yoktu neredeyse. Ve maçın bitmesine 2 dakika kala Abdi İpekçi'de taraftarla yavaş yavaş saha kenarında gelmeye başladı. Ve maçın bitiş düdüğü çaldığında bütün taraftarlar orta yuvarlaktaydı. Oradaki coşku gerçekten kelimelerle anlatılmaz.

Sonuç olarak Basketbol'da Fenerbahçe-Ülker takımını kutluyorum. İnşallah kendi takımım olan Beşiktaş ile gelecek sezon kendimizi en iyi şekilde duyuracağız.

SEVGİLERİMLE....

 
Toplam blog
: 48
: 1980
Kayıt tarihi
: 24.10.06
 
 

Bursa'da ilköğretim öğrencisiyim. Spor yapmayı, teknolojik aletlerle oynamayı, hayatı keşfetmeyi ..