Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '13

 
Kategori
Spor
 

Şampiyon Lige merhaba diyor

Şampiyon Lige merhaba diyor
 

ŞAMPİYON LİGE MERHABA DİYOR


Süper Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray lige kendi sahasında merhaba diyor. Gaziantepspor ile karşılacak olan sarı kırmızılı ekibin Fenerbahçe'nin puan kaybettiği ilk haftada neler yapacağı merak ediliyor. Konuk ekibin Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a hiç yenilmemesi ise ilginç bir istatistik olarak görünüyor. Hatırlayacağımız üzere sarı kırmızılı ekip ilk olarak 2010 - 2011 sezonunda stadına kavuşmuştu. 2011 _ 2012 sezonunda 8. haftadaiki ekip bu stadtda karşı karşıya gelmiş galip gelen taraf konuk ekip Gaziantepsor olmuştu.2012-2013 sezonunun 14. haftasında yine iki takım arasında oynanan maç 1 - 1 beraber bitmişti. Galatasaray'ın 2013 - 2014 ligi ilk maçında bu şansızlığı kırması bekleniyor.

Ligin en hazır takımı görünümünde olan ve Fenerbahçe karşısında eldi ettiği Süper Kupa'nın verdiği moralle karşılaşmaya başlıcak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet. Maçın favorisi olan sarlı kırmızılı ekibin muhtemel 11 ise şöyle:

MUSLERA, EBOUE, CHEDJOU, SEMİH, HAKAN, HAMİT,SELÇUK, MELO, SNEİJDER, DROGBA, BURAK

Konuk ekip Gaziantepspor'un muhtemel 11 ise şöyle :

KARCEMARSKAS, ŞENOL, BİNYA, KEMAL, EKREM, MEDUNJANİN, BEKİR, TURGUT, SERDAR, CENK, SERNAS.

Bu sefer çift forvet...

Galatasarar Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçına tek forvet Drogba ile çıkmış ve Fatih Hoca Burak YILMAZ'ı yedek soyundurmuştu. Bu durumun Burak ile hoca arasında bir kırgınlık yarattığı ve yetenekli oyuncunun takımdan ayrılmak istediği dedikodularının ortaya çıkmasına neden olmuştu. Özelikkle iç saha maçlarında takımını çift forvet oynatmak isteyen Fatih Hoca'nın bu maça Burak YILMAZ ile başlaması bekleniyor.

Dany, Amrabat, Riera Tribüne..

 6+0+4 kuralları gereği en fazla 6 yabancı ile sahaya çıkabilecek olan sarı kırmızlı ekibin ilk 11 inde 6 yabancı olması ile Dany, Riera, Amrabat gibi isimlere tribün yolu göründü. Fransa Ligi'nin eni yi savunma oyuncusu olarak Galatasaray' a gelen Chedjou'nun ilk 11 de yer bulması ile hazırlık maçlarında kötü bir performans sergileyen Dany'nin ilerleyen haftalarda da forma şansı bulması çok zor görünüyor.

Lige kendi taraftarı önünde başlayacak Galatasaray'ın ve Türk Telekom Arena'da hiç mağlup olmayan Gaziantepspor'un bu karşılaşmada neler yapacağını heycanla bekliyor ve her iki takıma da başarılar diliyorum.

                                                   

 Şahin TAŞKIRAN 

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..