Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '11

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonlar Ligi

Futbolumuzun gözde klupleri olarak adlandırdığımız Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor Avrupa Şampiyonlar liginde kendi yerlerni nasıl sağlamlaştırıp da düzenli olarak Avrupa futboluna daha hakim olabiliriz diye düsünürken o ülkelerin futbol federasyonlarından işe başlamak lazım sanırım.

Mesela Trabzonspor'un gruptan çıkma mücedelesi vereceği 7 Aralıkda Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin olması zaten ülke insanı olarak aç kaldığımız avrupa futboluna açlığımızı arttıracaktır. Sanırım biraz daha iyi organizasyonla bu sorun kolayca çözülebilirdi. Avrupada mücadele edecek takımlarımıza destek milli takımımıza verilen destekle aynı seviyede olmalıdır diye düşünüyorum.

İngiltere Premier Liginde üst sıra müzdelesi veren takımların Man Utd, Man City, Arsenal, Chelsea gibi takımların hepsinin kendi futbol federasyonlarından (The Football Association) yapacakları önemli maçlar öncesi fikstürlerinin değiştiğini biliyoruz. Aynı durum İspanya ve diğer Avrupa ilke futbolu için de şeçerlidir.

Sonuç olarak söylemek gerekirse birlkten kuvvet dogar, kuvetten de daha fazla başarı.

Başarılar ülke futbolum.

 
Toplam blog
: 2
: 45
Kayıt tarihi
: 24.11.11
 
 

Selcuk Üniversitesi mezunuyum, Turist rehberligi yapiyorum ve futbolu cok yakindan takip ediyorum..