Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonlar liginde heyecan bu akşam başlıyor

Şampiyonlar liginde heyecan bu akşam başlıyor
 

ŞAMPİYONLAR LİGİ


Dünyadaki en büyük futbol organizasi olarak görülen şampiyonlar ligi, 15 gün önce çekilen kuralardan sonra bugün start alacak. Bu akşam A, B, C ve D gruplarının maçlarının oynanacağı şampiyonlar ligi arenası çok büyük sabırsızlıkla bekleniyor. Geçen sene Fenerbahçe’nin nefes nefese izlenen maçlarının ardından birkez daha şampiyonlar ligine katılma başarısı göstermesi, ülkemiz açısından şampiyonlar liginin değerini biraz daha fazlalaştırıyor. İlk günün bazı maçları şöyle;

16 Eylül Salı

A GRUBU

Chelsea - Bordeaux
Roma - Cluj FR

B GRUBU

Panathinaikos - Inter
W.Bremen - Anorthosis

C GRUBU

Basel - Shakhtar
Barcelona - Sporting

D GRUBU

PSV - Atlético Madrid
Marsilya - Liverpool

Bazı maçlarda kimin kazanacağı belli olsada, maçların bazıları heyecanla bekleniyor. Örneğin Chelsea, Roma, İnter, Liverpol gibi takımları kazanması muhtemel olan takımlar. Ama bazıları da işi diğer maça bırakacak takımlar olacak. Eşleşmelerde birbirine denk olan takımların maçlarıda çok heyecan yaratacağı düşünülüyor. Örneğin; PSV – Aletico Madrid maçı benim görüşümce en çok heyecan katacak maç. Bence herşeyden önemlisi maçın kavgasız ve gürültüsüz bir şekilce, gayet centilmence geçmesidir.

Grup maçları kaynak: (http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=991295&Date=16.09.2008&b=Devler sahnede)

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..