Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '09

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluk aday adayı

Şampiyonluk aday adayı
 

fusuy fusuy


Bu Beşiktaş şampiyonluğa oynar. Aslında 26. haftaya kadar bir şey demek istemiyordum;ama Beşiktaş bu durumda şampiyon olması için bence enteresan işler yapılması gerekir. Ki öyle oluyor. Yani bence ne Sergen Yalçın'ın dediği gibi boş bir transferdir Yusuf Şimşek'in transferi ne de bundan sonra gerçekleşebilecek şeyler.

Hiç kimsenin şoka girmesine gerek yok.

Yusuf yararlı bir transfer mi? Tartışılır.
Peki soruyu şöyle soralım Yusuf zararlı bir transfer mi?

İşte burda bence tartışma konusu açmaya bile gerek yok. Çünkü öyle bir şey ki bir bakıma Trabzonspor'un şampiyonluğu da engellenmiş olabilir. Bu durumda ilk adayı elemiş olduk. Geriye kalıyor 3 aday FB, GS ve Sivasspor. Beşiktaş'ın atacağı bir enteresan adım daha başka bir rakibimizin şampiyonluk hayallerini suya düşürmüş olur. Diğer ikisi de kendi aralarında oynarken birbirlerini ekarte ederek mutlu sona ulaşabiliriz.

Bu işin her ne kadar şaka gibi gelen bir tarafı olsa da "her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır" ilkesine istinaden insan NEDEN OLMASIN demekten bir türlü kendini alamıyor.

Bir bakarsınız yakında hiç beklemediğimiz bir transfer daha gerçekleşir. Ya da Bobo, Nobre veya Holosko gibi oyunculardan biri uçar gider. Belli mi olur? Böyle bir şey olursa bence kimse kızmasın öyle durumlar şart BJk nın şampiyon aday adayı olabilmesi için. Yoksa nasıl oy toplarız ? Ya da insanları nasıl kandırırız biz?

Yok yok. Açıklıyorum Turkcell Süper Lig Şampiyonluk adayımız sevgili kardeşim BEŞİKTAŞ

 
Toplam blog
: 15
: 473
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Atatürk'ümüzün ülkemize kazandırdığı son illerden biri olan Hatay'da 1988 senesinde doğdum. Karadeni..