Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '15

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluk için şanslar eşit..

Şampiyonluk için 3 takımın halen şansı eşit. Fenerbahçe Emenike ve Diego gibi sorunlu 2 oyuncusuna rağmen kazanmayı başarıyor. Bu sene orta sahada Diego dan çok az katkı alabildi. Ancak zaten Biz Diego nun eski parlak günlerinden uzakta olduğunu,bir Alex olmasının mümkün olmadığını söylemiştik.

Emenike olayı ise biraz durulsa da forvette yılda en az 15-20 arası gol atması beklenen bir oyuncudam beklenenden az katkı ile geçiştirileceğe benziyor.

Beşiktaş ta da aslında benzer sıkıntılar var. Onların da en büyük sıkıntısı Atiba ' nın kontratı,Demba ba yı destekleyecek bir santraforun çıkmayışı ve defans hattında yaşanan sıkıntılar.

Galatasaray da ise Chedjou ,Pandev gibi oyuncular bu sezon konuşulacak gibi.

 

Aslında yüksek rakamlar ile oyuncu transfer etmek her zaman büyük başarı getirmeyebiliyor. Bakınız Kweuke ; Rizespor da oldukça başarılı. Keza Scarione Kasımpaşa da , Torje Konyaspor da , El Kabir Gençlerbirliğinde gerçekten faydalı işlere imza atıyorlar.

Günümüz futbolunda ekip kavramını yaratan ; takım olmanın saha içinde olduğu kadar saha dışında da olacağına inanan anlayış hep başarılı oluyor.

Bu arada Basketbol da Fenerbahçe nin başarısı gerçekten büyük. Oldukça kaliteli ve kapasiteli bir takım kurdular ve iyi bir coach ile sonuca gittiler.Senelerce benzer rakamları harcayan Efes ' in belki de yapamadığını yaptılar. Tek dileğimiz Türk oyuncuların hem daha fazla süre alması ....

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..