Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluk kadar önemli bir gol..

Şampiyonluk kadar önemli bir gol..
 

fenerbahçe


FENERBAHÇE: 1 GAZİANTEPSPOR: 0 F.Bahçe ilk dakikada atacağı penaltı golünü son dakikada attı... 

Fenerbahçe uzatma dakikalarında santos ile golü bularak sezonun finalini kazandı.. 

Gaziantep çok istediği bir puanı alamadı.. ACABA NELER KAYBETTİ ? 

Fenerbahçe ise kazanarak ne kazandı ? 

Fenerbahçe bu sonuçla Seyircisinin gönlünü kazandı. Ha birde kupa kazanmış olabilir.. Eğer şampiyon olacaksa bu maçla kazanacaktır.. Adı: LİG ŞAMPİYONLUĞU 

İşte başarı öyküsü... ANTALYA.. TRABZONSPOR. BEŞİKTAŞ.. GALATASARAY. ESKİŞEHİR.. GAZİANTEP l igin ikinci yarısında sadece BURSASPOR maçını kazanamadı.. Penaltısının verilmediği bir maçta puan kaybetti.. 

Golden sonra nerede ise seyirci sahaya girecekti.. Başkan Azizi Yıldırım ve ekibi müdahale ederken olay çıkmasını engelledi. Takdir edilecek bir davranışl segilendi.. Ligte bu seyirci kendi sahasında şampiyonluk kaybetti ama bu kadar provakasyonla karşılaşmadı.. Bu kadar olayda çıkmadı.. Muhtemelen sezon sonuna kadar bir daha Kadıköy'e maç vermezler.. Sahası sezon sonuna kadar kapanır.. İnşallah yanılırım... 

Ligin nasıl oynandığını görüyoruz.. Fenerbahçe bu maçı kazanarak bu hafta lider olmayı hak ettiğini gösterdi. Olmasada bir gün olur.. Bu oyunla haketmiştir.. eğer puan kaybetse idi büyük üzüntü olurdu.. Bu kadar sarı kartın olduğu bir maçta tek kırmızı kartta olması tuhaftı.. 

Hakem ilk dakikada ve daha sonraki ceza sahası olaylarında cesur değildi.. Net Fenerbahçe lehine 2 penaltı kararını veremeyerek ve semihin golünü de iptal ederek belkide çok cesurdu.. bu hafta çok konuşulacak.. hatta uzatma süresi bile çok konuşulacaktır. Fakat konuşmak neyi değiştiriyor ? Eğer Fenerbahçe şampiyonluğu bu maçta kaybetseydi hakemliği bıraksa da ne değişecekti ? Hakemlikte kara bir gece yaşanır kalırdı.. 

BAKINIZ BURSASPOR MAÇINDAKİ PENALTI konuşması veya kararı hiç önemsenmedi.. Halbuki FENERBAHÇE LİDERLİĞİ o maçta kaybetti.. İlginçliklerle dolu bir lig izlenmektedir.. 

Sonuç olarak FENERBAHÇE GALİBİYETİ HAK ETTİ. TEBRİKLER FENERBAHÇEYE.. 

Spor centilmenliktir.. AYNI ZAMANDA SPOR DÜRÜSTLÜK İSTER.... 

Sevgi ve saygılarımla Toprak 

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..