Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '12

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluk kutlamaları Kadıköy'e ertelendi!

Merakla beklenen derbi sonuçlandı. Çok fazla konuşulacak birşey yok! Her zaman olduğu gibi Galatasaray oynadı; Fenerbahçe kazandı! Böylece Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları da Kadıköy'deki maça ertelenmiş oldu!

Önceki gecenin en güzel tarafı Kadıköy'dekinin aksine; taraftarın Başkanını doğrularcasına "elit" olduğunu göstermesiydi! Bu da derbinin klasiklerinden oldu artık. Meşhur "su savaşları"ndan sonra her derbide önce GS sahasında "centilmenlik" dersi verilir; kimse üstünde durmaz; sonra Kadıköy'de "çirkeflik"lerin bini bir paraya satılır; yine kimse üstünde durmaz! GS seyircisi üstüne düşeni ilk maçta yaptı! Bakalım FB seyircisi bunu nasıl bir "püskürtme" ile karşılayacak? Doğrusu beni yanıltmalarını dört gözle bekliyorum!

En başta takımımı ve futbolcuları tebrik ediyorum! Bir kaç hafta önce "eze eze berabere" kalmıştık; bu akşam "eze eze yenildik" ama; bu ezik futbolla bir de FB'nin yenildiğini düşünün! O zaman 3 Temmuzdan beri destek veren taraftar acaba bu defa hangi "kaptan"ını dövecekti?

Bu arada şampiyonluk düğümünü kimse Kadıköy'deki maça bağlamasın. Arena'daki Beşiktaş maçında GS şampiyonluk turunu atar; kupayı da Kadıköyde her sonuçta alır!  FB'nin bu oyun anlayışı ve kupada oynayacağı maçlar dikkate alındığından BJK ile 2; Trabzonla da 1 maçta hiçbir galibiyet alabileceğini sanmıyorum!

Şimdi de birkaç link vermek istiyorum sizlere!

1- Derbi maç olur da geyiği olmaz mı? Yenilmiş olsak da esprinin tadını çıkarmak lazım! Buyrun bakalım geyikler:

sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/derbiden-twittera-dusenlerSXGLQ12782SXQ

2- GS TV'nin hazırladığı haber... "Görev Adamı'nın Marifetleri" diye sinemaya uyarlanması bekleniyor.. Yenilgiye asla kılıf değil! Ama haklılık payı da epeyce var..  Zaten FB'liler de galibiyete uygun bir kılıf bulamadılar hala; olayın şokundalar!

sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasarayda-klip-catlagiSXHBQ277331SXQ

3- Burak Yılmaz'dan ibretlik sözler..

spor.milliyet.com.tr/burak-yilmaz-kazanan-edebiyle-sevinmeli/spor/spordetay/24.04.2012/1532106/default.htm

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..