Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluk sizin olsun; bana futbolumu verin!

Süper rezalet adına yakışır rezaletlere sahne olmaya devam ediyor!

Dün gece Trabzon'da rezalet tavan yaptı! Rezalete yatırım  yapanlar da yılın vurgununu yaptı!

Hakedene hakettiği cezayı kesmekten "tırsan" TFF yönetimleri sayesinde herkes kendince bir adalet yöntemi geliştirmeye başladı. Vaktiyle poposunda top sektiren sokak serserileri; bugün basın toplantılarına sırf "rakiple dalga geçmek, rakibe laf sokuşturmak" amacıyla çıkar oldular!

Teknik direktörler sene ortasında "Vay onun penaltısı var benim niye yok", "güç dengeleri değişince hakemlerin tercihleri de eğişti" gibi başka ülkelerde yüzyılın itirafı sayılacak ama bizim ülkemizde "beylik" kıvamında çıtır  simitle çay gibi giden laflar etmeye başladılar.

Diğer tarafta "kurallarına göre oynayınca rakibine diş geçiremediği halde", taraftarın, kendi başkanının, ve suça ceza vermeyenlerin hafif gazında "roket" tuşuna basılmış gibi fırlayan adam, rakibinin hayalarına tekmek atmayı erkeklik sayıyor!

Rezaletin  bini bir para.. Herkes kokuşmuş, galibiyetle taktıkları gülücük maskelerinin altında korkunç canavarlar gizli! Bana hak verirsiniz ya da vermezsiniz.. Süper Finaldeki takımlar 2'ye bölündüler.. Çirkeflikle prim yapanlar: Fenerbahçe ve Trabzonspor( Şenol Güneş'i tamamen ayrı tutuyorum)..

Çirkefliğe prim vermeyenler : Beşiktaş ve Galatasaray.. Yendikleri zaman da edeplerini bozmadılar; yenildikleri zaman da.. Teknik Direktörü de, futbolcusu da, çoğu zaman taraftarı da!

Şimdi Aykut Kocaman ve Fenerbahçe'nin "yönetim" kadrosuna şunu sormak istiyorum:

Trabzondaki gerginliğin farkında mıydınız? "Evet" dediğinizi duyar gibiyim..

Peki bu gerginliğin azalması için neden bir adım da siz atmadınız? "Önce onlar başlattı" mı diyorsunuz?

Peki öyleyse şöyle sorayım: Emreyi bu maça götürmeseniz Trabzon sizi darma duman mı edecekti? Galatasaray ve BJK maçlarını da Emresiz kazanmadınız mı?

Ey Aykut Kocaman; ey Aykutun akıl hocası Rıdvan Dilmen... Şimdi Zokorayı görseniz yüzüne tüküreceksiniz.. Haklısınız da.. İnsanlık namına üstelik! Peki kendi yüzlerinizi ne yapacaksınız? Ey Nihat Özdemir.. Sadri Şener öfkesinden ne yaptığını bilmiyordu diyelim.. Senin istediğin herşey yavaş yavaş olmuyor muydu? TFF seni aklamamışmıydı? "Sahaa şike yok" demesi seni mutlu etmemiş miydi? Arayıp "Ya Sadri Başkan biz ne yaptık; kan gövdeyi götürecek; aman gözünü seveyim gel birlikte birşeyler yapalım" demek neden işinize gelmedi? Neden Ali Koç? Neden Nevzat Şakar, Sadri Şener? Neden, neden, neden?

3 gün Şenol Güneş'i haklı çıkardı! Kimse kalkıp da "O da tahrik etti" falan demesin! Şenol Güneş tamamen duruma dikkat çekti.. Durumu düzeltmek sadece  Şenol Güneş'in işi mi? Adamcağız bundan yakındı. Hanginiz cesaret edebilir böyle bir takımın başında Teknik Direktör olmaya?

Lanet olsun vereceğiniz şampiyonluk kupanıza da, marka değerinize de, yayın gelirinize de, şampiyonunuza da!!!

Bu kokuşmuş ligede alınacak şampiyonluk sizin olsun! Bana temiz futbolumu geri verin!

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..