Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonu galatasaray belirleyecek

Şampiyonu galatasaray belirleyecek
 

2009 YILI FUTBOLDA ŞAMPİYON KİM OLACAK? DERBİLERİ KAZANIRSA: BEŞİKTAŞ OLUR..

Futbolda büyük çekişmenin yaşandığı bir gerçektir. Aslanda söylenen 3 büyüklerin kötü olduğu idi. Pekiyi ya düşmedeki duruma bakın.. ligten kim düşecek? Eğer bu soru son 2 takım son hafta belli olursa.. şampiyonda son
hafta belli olur.. Asla önceden belli olmaz.. O zaman ise Galatasaray şampiyonu belirler.. Çünkü son hafta Sivas İstanbul'a geliyor. Galatasaray maçına çıkar. Beşiktaş ise Galatasarayın kazanmasını ister. Düğüm belkide onceden çözülür. . Bence ligte şampiyonluk mücadelesi son haftaya kalır. Herhalde ŞAMPİYONU GALATASARAY BELİRLER..

1- BEŞİKTAŞI YENERSE SİVASA YENİLİRSE.. MUHTEMEL ŞAMPİYON ANADOLUDAN SİVAS ÇIKAR...

2- BEŞİKTAŞA YENİLİP, SİVASI YENERSE MUHTEMELEN BEŞİKTAŞI ŞAMPİYON YAPAR..

FENERBAHÇE İSE TÜRKİYE KUPASINI YILLAR SONRA ALIR TESELLİ OLUR.. NE ETLİYE NE SUTLUYE KARISIR..

Ben bir futbol severim. Önceden hasta şimdi ise gönülden Fenerbehçeliyim. Ama gördüğüm şu ki, fanatik olarak değil.. izlemek ve zevk almak lazım futbolu.. nasıl mı? kim hak ederse alkışlamak lazım.. Çünkü dostlarımız hep ya G.S. veya BJK veya benim gibi F.B. li.. aslında en guzelide taraftar olmak.. üzülsek bile taraftar olmak hayatın rengidir. Trabzonspor ise lig de 4. olur. En iyisi Uefa'ya katılırsa 3. olarak başarılı sayılabilir. Ama bana gore 3. başarılı bir sonuç asla değildir.. Sivas ile Beşiktaştan biri ligi 3. bitirmesi çok zayıf bir ihtimaldir..

SAYGILARIMLA TOPRAK SARI

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..