Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro Memur-Sen İçişleri Bakanlığı çalıştayına katıldı

Samsun Büro Memur-Sen İçişleri Bakanlığı çalıştayına katıldı
 

Büro Memur Sen Genel Merkezince Ankara'da yapılan İçişleri Bakanlığı çalıştayına, Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Üye Osman ÇIRAK ve Üye Nzamettin BOYACI katılımı ile gerçekleşti.

Büro Memur-Sen İçişleri Bakanlığında çalışan memur üyeleri ile çalıştay için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezinde toplandı, Divan Başkanlığını Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat SİPAHİ’nin yaptığı Çalıştayda, Samsun Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Mustafa KARABİBER Divan üyesi ve raportör olarak görev aldı. Şef Nizamettin BOYACI’nın da komisyon üyesi olarak görev aldığı çalıştay, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan Başkanı Murat SİPAHİ’nin açılış Konuşmasının ardından, Genel Başkan Yusuf YAZGAN, Genel Başkan Yardımcıları, İdris MADEN, Said İNAN, Kadir ÇiÇEK ve Uğur ÜNALAN’ın açılış konuşmalarının ardından tüm illerden gelen İçişleri bakanlığını temsil eden memurların illerinden getirdiklari talepler okurdu, İçerisinde Samsun ilinin taleplerinin de bulunduğu 52 konuşmacı söz aldı. İllerden derledikleri sorunları masaya yatırdı. Samsun İli adına Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve Üye Osman ÇIRAK açıklamalarda bulundu, Öyleden sonra Oluşturulan komisyonlarda Şube Başkanı Mustafa KARABİBER Raportör olarak görev alırken, Üye Nizamettin BOYACI Kaymakamlıklar gurubu üyeliğine seçildi.
 
Mülki görevlerin ifasında, Mülki İdare Amirlerinin en yakın yardımcıları olan, gece gündüz onlarla birlikte çalışan devletimiz için çok önemli hizmetlerini yürüten ve hatta devletin vitrini konumunda bulunan İçişleri Bakanlığı çalışanların sorunları her geçen gün artmaktadır. diye başlayan 20.04.2013 İçişleri Bakanlığı Değerlendirme raporu 4 ana başlık altında (İçişleri Bakanlığı Memurlarının genel talepleri, İçişleri Bakanlığı Memurlarının valilik personeli talepleri, İçişleri Bakanlığı Memurlarının Kaymakamlık personeli talepleri, İçişleri Bakanlığı Memurlarının Nüfus personeli talepleri) 60 madde olarak rapor hayine getirildi.
KARABİBER, İçişleri Bakanlığı Çalıştayında, Samsun Büro Memur-Sen olarak her türlü sorun ve önerilerinin tartışıldığını, sorunların çözüm noktasında yapılacakların aciliyet ve talep doğrultusunda ele alındığını, yaklaşık 60 madde üzerinde olan sorunların çözümü için her türlü çaba ve gayretin sarf edileceğini  İçişleri Bakanlığı Çalıştayı Değerlendirme Raporunun en kısa zamanda Büro Memur-Sen Genel Merkezince kitapçık Olarak basılarak, tüm üyelere dağıtılacağını belirtti.
 
 
 
 
 
 

 

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..