Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Havza'da

Samsun Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Havza'da
 

Samsun Büro Sen Kadın Komisyonu üyesi bayanlar Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ’in misafiri olarak Havza İlçesine geldiler.

Samsun'dan Erken saatlerde başlayan yolculuk, Çakallı ‘da kahvaltı ve menemen ile yapılan kahvaltı ile devam etti. Havza Belediyesi'nden Faruk ÇÖREKÇİOĞLU, Osman ÇETİN ve görevliler tarafından karşılandı. Havza’da Modern Türk Hamamı'nda kaplıcaya giren bayanlar daha sonra, Osman ÇETİN rehberliğinde Atatürk Evini, Pamuk Dede Türbesini, Tarihi İmarethane Binasını ve İlk Kıvılcım Anıtını gezdiler.

Bayanlar gezilerin ardından ev sahibi Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ’in konuklar için düzenlediği yemeğe katıldılar.

Yemeğe Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ, Havza Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Yılmaz SEZGİN, Samsun Büro Memur Sen Başkanı Mustafa KARABİBER, İnteraktif olarak Samsun Büro Memur-sen Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan ÇAVUŞOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Ömer ÇETİN, Hacı ŞAHİN, Günay SOBACI ve Mustafa SÖYLEMEZ, Büro Memur Sen Havza Temsilcisi Ahmet Hamdi BOYRACI, Büro Memur Sen Kadın Komisyonu Başkan Yardımcısı Yeşim SELÇUK ile 50  sendika üyesi bayan katıldı.

Samsun Büro Memur Sen Başkanı Mustafa KARABİBER yapmış olduğu konuşmada, gezinin organizatörü Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan ÇAVUŞOĞLU’nun ameliyat olduğunu, bu nedenle interaktif olarak toplantıya katıldığını, Havzalı bir başkan olarak Havza'da Belediye başkanımızın misafiri olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Araç tahsisi yapan Samsun Büyük Şehir Belediyesine, Kadın komisyonuna burada ev sahipliği yapan Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ'e ve Belediye Meclis Üyesi Emine YILMAZ,  Havza Belediyesi'nde Görevli Faruk ÇÖREKÇİOĞLU, Osman ÇETİN, ile diğer emeği geçenlere teşekkür ederim. Amacımız üyelerimize havza ilçesini tanıtmak, Kaplıca ve tarih ile bilgileri aktarmak, Havza farkındalığı yaratmaktır. sendika olarak diğer il ve ilçelerimize de bu tür geziler düzenlemeyi planlıyoruz dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada Havza’nın tarihi ve kültürel değerleri ile kaplıcalar hakkında bilgiler verdikten sonra; “ Sizleri artık birer gönüllü Havza turizm elçisi olarak görüyoruz. Sizleri her zaman Havza’ya bekliyorum.” dedi.

Konuşmaların ve yenilen yemeğin ardından Belediye Encümen Üyesi Emine YILMAZ’ın Semaver çayı ikram ettiği Samsun Büro Sen Kadın Komisyonu üyesi bayanlar Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek ikramda bulundular. Huzurevi Müdürünün konuşmaları ile başlayan ziyaret Huzurevi sakinlerinin sohbetleri ile devam etti. Kadın komisyonu üyelerinin duygulu anlar yaşadığı ziyarette herkesin hatırı soruldu ve dinlendi. Ziyaretlerin il genelinde sıklaştırılarak yapılması kararı alındı. Huzurevi sakinlerinin yolcu ettiği kadın komisyonu üyeleri Havza'dan ayrıldılar.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..