Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Kadınlar Günü'nü kutladı

Samsun Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Kadınlar Günü'nü kutladı
 

8 Mart 2013 günü 18:00 - 22:00 saatleri arasında,  İlkadım Acem Tekkesi’nde Türk halk müziği eşliğinde, Samsun Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Üyeleri yemekli bir toplantı düzenledi.

Kadınlar günü dolayısı ile düzenlenen toplantıya, Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Necdet GÜNEYSU, Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan ÇAVUŞOĞLU ve Kadın Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kururlu Başkanı Mustafa KARABİBER ve Samsun Büro-Memur-Sen Yönetim Kurlu Üyeleri ile çok sayıda kadın üye katıldı.

Yaklaşık 125 kadın üye ve üye eşlerinin katıldığı yemekte, Şube Başkanı Mustafa KARABİBER yaptığı açılış konuşmasında; Tüm katılımcılar hoş geldiniz diyerek kadınlar gününü kutladı. Sendika olarak dadınlar çok önem verdiklerini, kadın komisyonunu faal olarak çalıştırdıklarını, üyelerin kadın komisyonlarını desteklemelerini, bundan sonraki süreçte de desteklerinin sonsuz olacağını, sendika olarak birçok ilke imza attıklarını, üye sayılarının hedeflenenden fazla olduğunu, Kadına şiddeti kınadıklarını beyan etti. İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU; Katılımcılar hoş geldiniz diyerek kadınlar gününü kutladı. Hak arama mücadelesinde kadınların önemli olduğunu, kadın üyelerin de sendika içerisinde fazla olması gerektiğini, kadına şiddeti kınadıklarını, hak mücadelesinde kadının olmasının önemini anlattı. Kadın Komisyonu Başkanı Gülcan ÇAVUŞOGLU; Kadınlar günün tarihçesini anlatarak, kadın üyelerin komisyonun çalışmalarında kendilerine yardım etmeleri gerektiğini, üyelerin her türlü soru ve sorunlarına cevap verdiklerini, kısa zamanda büyük etkinliklere imza attıklarını belirterek tüm katılımcılar katılımlarından dolayı teşekkür ederek Kadınlar gününü kutlarım dedi.

Şube Sekreteri Barbaros AYDURMUŞ’un sunduğu program Acem Tekkesi Türk Halk Müziği eşliğinde devam etti. Üyeler Yemek sonrası doyasıya eğlendiler, eğlenceli bir yemek sonrası program 22:00 de sona erdi.
 

 

 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..