Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro Memur-Sen Kavak ve Lâdik ilçelerini ziyaret etti

Samsun Büro Memur-Sen Kavak ve Lâdik ilçelerini ziyaret etti
 

 
Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABİBER, Samsun Büro Memur-Sen Şube Sekreteri Barbaros AYDURMUŞ, Samsun Büro Memur-Sen Mali Sekreteri Osman ÇIRAK, Samsun Büro Memur-Sen Teşkilatlandırma Sekreteri Kazım ALAKUŞ ve Samsun Büro Memur-Sen Toplu Görüşme Sekreteri Hacı ŞAHİN beraberindeki ilçe başkanları ile birlikte Kavak ve Lâdik İlçesindeki üyeleri ve Lâdik Kaymakamı Murat GÖKOĞLU’nu makamında ziyaret etti. 
 
Kavak ve Ladik İlçelerinde Büro Memur-Sen İş Kolundaki, Kavak Kaymakamlığı, Kavak İlçe Nüfus Müdürlüğü, Kavak Malmüdürlüğü ve Kavak Adliyesinde çalışan personel ve üyelere sendika çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Personelin sorunlarını dinleyen yönetim kurulu üyeleri yetkili sendika olarak hak mücadelesindeki çalışmaların hızla devam ettiğini, siz üyelerimiz için her türlü fedakarlığı yaparak sosyal ve kültürel bir sendika olma yolunda hızla ilerlediklerini anlattılar.
 
Ladik İlçesinde Yönetim Kurulu üyeleri Ladik Kaymakamı Murat GÖKOĞLU’nu ziyaret ettiler. Karabiber, Yetkili sendika olarak görev yaptıklarını, üyelerin hak mücadelesinde yanlarında olduklarını, Samsun şubesi olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetleri içerisinde duyarlı bir sivil toplum kuruluşu olarak yer aldıklarını. Üyelere ve çalışanlara gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet verdiklerini beyan etti.
GÖKOĞLU, Yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. 
Sivil toplum kuruluşlarının  önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirterek Samsun Büro Memur-Sen yönetimine başarılar diledi.
 
Ladik Kaymakamlığı, Ladik İlçe Nüfus Müdürlüğü, Ladik Malmüdürlüğü ve Ladik adliyesi personeli ziyaret edilerek sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Talep ler ve toparlanarak ilgililere iletilmek üzere not alındı.
 
Samsun Büro Memur-sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARABİBER, İlçe ziyaretlerinin ve kaynaşma yemeklerinin devam edeceğini belirterek, Yetkili sendika olmanın ve üyelerinizin bize verdikleri yetkiyi, üyelerimize hak mücadelesi, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendilerine hizmet ederek yanlarında oluyoruz. Dedi.
 
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..