Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulundan Karanfil'e ziyaret

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulundan Karanfil'e ziyaret
 

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kururlu Başkanı Mustafa KARABİBER, Yönetim Kururlu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK ve Kazım ALAKUŞ ile birlikte, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN'in katılımı ile, Gençli ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Arslan KARANFİL'i Makamında ziyaret etti.
 
Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı MADEN, Gençlik ve Spor Bakanlığında Büro Kolunda yetkili sendika olduklarını, Gençlik ve Spor Bakanlığının çalışanlarının sorunların çözümünde yetkililerin ziyaretlerinin önemini belirterek, yetkili sendika olarak çalışanların haklarının alınması noktasında yanlarında olduklarını belirti.
 
Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı KARABİBER, Sayın Müsteşarım, Samsun Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünde de Türkiye genelinde olduğu gibi yetkili sendika olarak görev yaptıklarını, Gençli Ve Spor Müdürlüğü üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı, Sayın Bakanımız Suat KILIÇ’a Şahsınıza teşekkür ederiz. Çalışanların verimli olmaları ve haklarının aranması noktasında ciddi gelişmelerin yaşandığını, bunların daha ileri seviyelere taşınması ve Gençlik ve Spor Bakanlığında verimin artacağını, gelinen noktada gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Samsun Gençlik ve Spor Çalışanlarının taleplerinin anlatan KARABİBER, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirdi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan KARANFİL, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ziyaretçilere hoş geldiniz dedi. Sendikaların çalışanların haklarının alınması noktasında önemli bir görevi yerine getirdiğini, çalışanların sorunlarının çözümünün kurumun imkânları ile yapıldığını. Mesai kavramı gözetmeden çalıştıklarını, çalışanlar ile ilgili taleplerin değerlendirilerek hizmetin en iyi olması noktasında iyileştirmeler yapıldığını beyan ederek, Gençlik ve Spor Çalışanlarının huzur ve refah içinde görev yapmaları için her türlü imkânın sağlandığını beyan etti.
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..