Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Samsun Valiliği personeli Adana ve Mersin'de

Samsun Valiliğinden, Vali Yardımcısı Hasan ÖZHAN, Vali Yardımcısı Dr. Hakan KUBALI, Özel Kalem Müdürü Gülşen AKSAKAL, Yazı İşleri Müdürü Mesut AYDOĞDU, İl İdare Kurulu Müdürü Dursun TEKE, İl Mahalli idareler Müdürü M.Hayri ŞEN, İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma DURSUN ATALAY, Şefler Mustafa KARABİBER, Kenen AKÇAY, Kadir ÖZKAN, İsmail İVGEN, Memurlar Şengül ÖZCAN, Osman Nuri TERZİ ve Recep AKMAN ile birlikte Adana ve Mersin ziyaretlerine başladılar.
Yorucu ve uzun bir yolculuğun ardından Adana iline ulaşan Valilik görevlileri, Adana ilinin tarihi ve kültürel güzelliklerini ziyaret ederek bilgi aldılar. Saha sonra Adanademirspor – Samsunspor maçına geçen görevliler , İlimizde uzun süre görev yapan Vali Yardımcısı Ramazan AKSOY’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 
Yarın Mersin Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU’nu ziyaret edecek Olan Samsun valiliği Görevlileri Daha Önce Samsun vali yardımcılığı yapan ve halen Mersin Mezitli Kaymakamlığı görevini yürüten  Nazım MADENOĞLU ve  Mersin Akdeniz Kaymakamı Raif ÖZENER’i ziyaret ettikten sonra Mersin’deki tarihi ve tritik yerleri gezdikten sonra Samsun iline dönecekler.
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..