Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '15

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Samsung Galaxy S5 Neo’nun özellikleri sızdı

Samsung Galaxy S5 Neo’nun özellikleri sızdı
 

Samsung Galaxy S5 Neo’nun Özellikleri Sızdı


Galaxy S3 ve Galaxy Note 3’ün Neo sürümlerini kullanıcılarla buluşturan Samsung’dan benzer bir hamle bu kez Galaxy S5 için geliyor. Önceden Hindistan’ın dışalım ve ihracat veri tabanı olanZauba’da ortaya çıkan Galaxy S5 Noe’nun bu kez teknik özellikleri listelendi.
 
SamMobile sitenin aktardığı bilgilere göre Galaxy S5 Neo, Galaxy S5’te olduğu gibi 5.1-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olacak. İşlemci tarafında yeni bir çözüm karşımıza çıkıyor. Telefon Mali-T720 grafik birimini beraberinde getiren 1.6GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 7580 işlemcisinden güç alacak.
 
Galaxy S5 Neo Galaxy S6’da olduğu gibi 5MP ön kameraya sahip olacak. Yazılım tarafını Androd 5.1 ve yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzünün oluşturacağı alette bunlara ek olarak 2GB RAM, 16GB dahili depolama, 16MP arka kamera, LTE-A desteği ve 2.800 mAh kapasiteli pil yer alacak.
 
Galaxy S5 Noe’nun ayrı olarak çift SIM kart sürümü da bulunuyor. Telefonun temmuz veya ağustos döneminde tanıtılması bekleniyor.
 
Kaynak: http://www.teknotik.org/haberler/samsung-galaxy-s5-neonun-ozellikleri-sizdi.html
 
 
Toplam blog
: 10
: 432
Kayıt tarihi
: 12.06.14
 
 

Oyun ve teknoloji tutkunu. Bilimkurgu'yu ve bilimin kendisini yakından takip eder. Bilgisayarla t..