Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ağustos '09

 
Kategori
İlişkiler
 

Sana geri dönemem !

Sana geri dönemem !
 

Bana gel deme boşuna, dönüşüm mümkün değil...

Gidene sitem etme , dönüşü için ısrarcı olamanın ne kendimde ne de bir başkasında işe yaradığına hiç şahit olmadım. Gidenin gitmek için nedenlerini, kalan nedense hiç sorgulamaz... Belki suç gidende değil de kalandadır, neden kimsenin aklına pek gelmez?

Aslında gelir de işimize gelmez !

Bir zamanlar birbirine ilgi duyan hatta seven kişiler zaman içinde bu birliktelikten eskisi kadar zevk almayabilir. Bu insanın doğasında var.

Hem öyle yanlışlar yapılıyor ki bir aradayken ve giden taraf belki de çoğu kez hoşnutsuzluğunu çeşitli yollarla öncesinden belli ediyordur... Ama anlamak ve bir sorun varsa çözümlemek pek çok kişinin düşünemediği bir konudur nedense. Ve nedense bir gaflete girip anlamamakta ısrar edilir. Üst üstüne gelen hoşnutsuzluklar da sevgiyi eritip yok ediverir.

Tamam değişirim dediğinizde de çok geç kalırsınız çoğu zaman. Zira o ateş bir kere sönmüştür ve yeniden körüklemekle o ateşi eskisi gibi yakamazsınız. Geçici kabuller olsa bile bir zaman sonra herşey yok olup gider, siz farkına bile varamadan...

Bazı yanlışların veya hatalı davranışların telefisi yoktur hayatta. Hele bu aşksa...Tamam herşey rağmen aşk tır slogan ama işişkiler böyle yürümüyor ne yazık ki.

Siz hala seviyorken o artık sizi sevmiyordur ...
Ve sanırsınız ki , siz sevdiğinize göre o da seviyordur mutlaka veya sevmelidir... Siz seviyorsunuz diye haksızlık yapıldığına kendinizi inandırırsınız.

Giden kişi zalimdir, size hiç hakketmediğiniz acıları yaşatıyordur. Ve bunlara kendinizi olabildiğince inandırırsınız. Kendi hatalarınızdan dolayı çekip gittiğini kabul etmediğiniz sürece de bu acı içinizde büyür de büyür...

Ama gerçekler hiç de öyle değildir.

Kendiyle yüzleşebilenler kendi hatalarını görür ve gidene hak verir hemen olmasa da... İşte bunu yapabilen kişi, hiç olmazsa yeni bir ilişkide aynı hataları yapmamaya çalışır. Bitmiş bir aşktan ders çıkarmak ,ilerde mutlu olmamızın anahtarıdır...
Tabii bir de gidenin gerçekten zalim olma durumu vardır ki... O zaman zaten hiç geri dönmesini istemeyin.

Sevgimle...

 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..