Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '17

 
Kategori
Oyunlar
 

Sanal Dünyada Mutluluk

Sanal Dünyada Mutluluk
 

Sosyal Medya ve Oyunlar


Merhabalar 

              Sanal dünyayla ilgili düşünmek istiyorum bugün...

  İnsanların bazıları oyunları,sosyal platformları vb mecraları tamamıyla boş ve zaman kaybı olarak görüyorlar. Oyuna harcanan zamanın çok ve boş olduğunu, sosyal medyada insanların özel hayatını paylaştıklarında sanki, paylaşan kişilere biliyinmeyen güçler tarafından saldırılar olucakmış gibi düşünülüyor :D

             Şöyle düşünelim, insanlar eskiden nasıl işlerinden geldiğinde kendilerine bir meşgal bulup hobi edinip zaman geçiriyorlarsa şu an da öyle düşünmemiz gerekiyor fazlası ve aşırı derece kendimizi kaptırmadıktan sonra aslında bilgisayardaki ve telefonlarımızdaki oyunlarımız boş zamanlarımızı eğlenceli hale getiren birer araçtır. Bundan zevk alıp stresimizi atıp ailemizle ve ortamımızla daha pozitif olabilir ve daha sağlıklı zaman geçirebiliriz. 

              Yani bunu tamamen HOBİ olarak görmemiz gerekiyor. Abartılmadan ve Kendimizi kaptırmadan sevdiğimiz şeylere yönelmeliyiz diye düşünüyorum.

              Sosyal medya ise çok farklı insanlar kendi hayatını arkadaşlarıyla ve takipleştiği insanlarla etkileşim halinde olmasını seviyor ve yadırganmamalı. Zaman ilerledikçe farklı teknolojiler çıkıyor ve yeni uygulamalarla hayatımızda daha farklı şeyler olucak ve bence bu daha başlangıç, garibimize gidicek daha çok şeyler olucak ve şu andan itibaren kullanmasak ta alışmak bizim faydamıza.

İyi akşamlar...

 

 
Toplam blog
: 22
: 122
Kayıt tarihi
: 28.11.17
 
 

Herkese merhaba, arada sırada aklıma geldikçe yazıyorum... Teşekkürler şimdidien. ..