Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '08

 
Kategori
İnternet
 

Sanal mutluluklar

Sanal mutluluklar
 

2008 yılını sağlık başarı ve mutlulukla paylaşabilmek umuduyla!!! Bir de kolaya kaçmadan, bedavayı (beleşi) bulmaya çalışmadan , hırs yapmadan yaşamayı öğrenerek mutlu olmasını bir bilebilsek veya öğrenebilsek; ben arada bir oyun sitesinin okey odalarına takılıyorum.

1-2 saat de olsa düşüncelerden arınıyorsunuz, oyuna takılıp, iyi vakit geçiriyorsunuz. Neden insanlar boş vakitlerini değerlendirirken hileye kaçarlar anlamıyorum.Oynayanlar varsa bilirler, bazı saatler çok kalabalık olur ve belli odalarda yığılma görülür.

Bir de biraz puanınız varsa puanınıza yakın masalarda oynamak istersiniz. Oyun güzel, aynı zamanda beyin jimnastiği yapmış oluyorsunuz, birkaç puan da alırsanız işte o kadar!!! Gelin görün ki oyunda, hileden payına düşeni fazlasıyla almış.Örneğin bir masayı tıklıyorsunuz, aynı insanlar 3-5 masada birbirlerine sanal puan yapmakla meşguller , siz tıklar girerseniz sanki hakaret etmişsiniz gibi argo içerikli yazışmalar ile karşılaşıyorsunuz .

Üstelik fazla puanın hiçbir getirisi hatta ödülü yok. Sanal puan ile egolarını mı tatmin ediyorlar anlamadım .Haketmedikçe alınan sayılar sadece sayı veya rakamlar yığınından başka ne ifade eder hiç anlamam. Anlayan varsa beri gelsin!!! Sanal başarılar, diğer oyunculardan önde olmak niye?!! Yalnız oyun sitelerinde değil arkadaşlık ve benzeri sitelerde de aynı durum sözkonusu.Gerçek ortam dışında yaşanılan ilişkiler, yalan ve abartılarla desteklenmemeli.Tersini düşünenler sonunu nereye vardırırlar bir kez daha düşünmelidirler. Aslolan mutluluk emek sarfederek kazanılandır.Yaşam aslında bir gündür ve kıymetini iyi bilmek gerekir.Bu kısa yaşamımızda gerçek mutluluğu çalışarak emek vererek edinmeliyiz ki huzurlu olalım.Başarılarımızla gurur duyalım. Sevgiyle kalın, mutlu kalın.

 
Toplam blog
: 10
: 2078
Kayıt tarihi
: 07.11.07
 
 

1976 lise mezunu emekli ev hanımıyım. Evli ve 3 çocuk annesiyim. Gayrımenkul danışmanlığı yapmaktayı..