Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Yazılım
 

Sanal pos sistemli bayi tahsilat sistemi

Firmaların en çok sıkıntı çektiği alanlardan bir tanesi tahsilattır. Muhasebe ve finans departmanlarında yapılan tahsilatlarda yaşanan sorunlar sebebi ile bir çok firma ciro kayıplarına ve buna paralel olarak iflaslara dahi gidebilmektedir. Zamanında alınamayan ödemeler, muhasebe yanlış işlenen raporlar, aşırı iş gücü ve zaman kaybı sebebi ile tahsilatlar adeta bir çile haline gelebilmektedir.
 
Bu sorunların önüne geçebilmek için özel bir yazılım geliştirilmiştir. KOBİ'ler ve bayileri olan kurumsal firmalar başta olmak üzere tahsilat yapmak zorunda olan her şirket bu sistemi kullanabilmektedir. E-tahsilat sistemleri ile özel açılan bir sayfa üzerinden online kredi kartı tahsilatı yapılabilmektedir. 
 
E-tahsilat Bayi Tahsilat Sistemi
 
E-Tahsilat Online Tahsilat Sistemleri işletmelerin internet ortamından müşterilerin kendilerine ait kredi kartlarını kullanarak tahsilat yapmalarını sağlayan bir sistemdir. E-tahsilat sistemine sahip bir firmanın kendine ait bir alan adı üzerine, Türkiye’deki tüm bankaların sanalpos alt yapıları ile entegre çalışabilen bir web sitesi kurulur. Bu web sitesinde, e-tahsilat ekranı birçok parametre ile çalışma şekliyle  firmaya göre özelleştirilebilir. Örnek olarak ana sayfada Logo ve site renkleri, eklenecek bilgi fotoğraflarından bayi gruplarının farklı ödeme setleri ile ödeme yapmalarına kadar esnek bir yapı sağlanır. Bu esneklik ile farklı sektördeki firmaların ihtiyaçları doğrultusunda hem program paket yapıları hem parametrik yapı ile e-tahsilat sistemini kurulmuş olur.
 
Ödeme yapacak olan müşteri veya bayi kanal yapısının kullanıcıları önceden tanımlanmış ad ve şifreler ile E-Tahsilat sistemine girerek belirlediği tutar kadar ödemelerini gerçekleştirebilirler.
 
Eçözüm firmasının geliştirmiş olduğu e-tahsilat sistemi, Türkiye’de hızlı bir şekilde  artan kredi kartı ile online tahsilat sistemlerine kesin ve net bir çözüm getirmektedir.  2007 yılından beri sürekli geliştirilen E-Tahsilat online ödeme sistemleri, farklı sektörlerde 500’den fazla firmanın binlerce müşterisi ve bayi kanal yapısına hizmet etmektedir.
 
Kullanılan Yazılım Teknolojileri en ileri seviyelerdeki teknolojilerdir.  Tüm cep telefonları ve tablet bilgisayarlarda çalışabildiği gibi yönetim panelleri ve sitenin ön yüz tarafı tüm işletim sistemi ve browserlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
E-tahsilat Sistemlerinin Özellikleri Nelerdir ?
 
Kredi kartı tek çekim ya da taksitli çekim yapılabilmektedir. Bayiden tahsilat ve bayi zincir tahsilatı yapılabilmektedir. Yani bütün bayiler sizlerin sanal posu üzerinden online kredi kartı ödemesi alabilirler. İstenir dövizli ve limitli tahsilat yapılabilmektedir. Üyelikli ve üyeliksiz tahsilat yapılabildiği gibi 3D secure ve sorunsuz sanal pos kurulumları yapılabilmektedir. Ödemeler online iptal ya da iade edilebilmektedir. Muhasebe programları ile cari ve ekstre entegrasyonu yapılabilmektedir. Periyodik ödeme talimatı verilebildiği gibi işlem raporları yönetim paneli sayesinde takip edilebilmektedir. 
 
E-tahsilat sistemlerine bütün bankaların sanal posları entegre edilebilmektedir. Bu sistem sayesinde bütün ödemeler tek bir çatı altında toplanmakta ve özellikle muhasebe ve finans departmanlarında yaşanan sorunlar ortadan kaldırılarak firmaların cirolarında ciddi artışlar gözlenmektedir. 
 
En önemli ayrıcalığı
 
E-tahsilat online kredi kartı tahsilat sistemleri cep telefonları üzerinden de kullanıulabilmektedir. İnternete bağlanabilen cep telefonları ya da tablet bilgisayar aracılığı ile yönetim paneli üzerinde bulunan bütün işlemler gerçekleştirilebildiği gibi müşteriler, bayiler ve tahsilatçılarda mobil tahsilat özelliğini istedikleri yerde kullanabilmektedirler.
 
 
 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..